Sport

Autoritatile din Vulturu au spus Nu fotbalului

Dan Chiriac
27 iun 2008 574 vizualizări
Primarul Alexandru Mihalcea spune ca a fost vorba de o neintelegere Finala Cupei Romaniei de fotbal - faza judeteana trebuia sa se dispute pe stadionul din comuna Vulturu. Acest lucru a fost stabilit inca de la inceputul competitiei, cind unul dintre oficialii echipei Energia Vulturu si-a dat acordul ca finala sa se joace pe stadionul din Vulturu.

Numai ca odata cu eliminarea echipei locale din aceasta competitie, 7 - 8 dupa penalty-uri, la Tataranu, autoritatile din aceasta comuna au intors spatele fotbalului si au refuzat sa mai puna terenul la dispozitie. "Am vorbit cu primarul Mihalcea care mi-a spus ca este nemultumit de felul cum a fost arbitrat la Tataranu si ca dinsul nu a stiut nimic despre faptul ca finala se va juca la Vulturu. Ne-a lasat de inteles ca nu sintem bineveniti acolo, astfel incit am fost nevoiti sa ne orientam spre un alt stadion", a spus Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea. Probabil ca autoritatile locale din Vulturu s-au gindit ca echipa locala ar putea cistiga mai usor finala daca vor juca pe teren propriu, dar au intors spatele fotbalului dupa ce Energia a fost eliminata. In schimb primarul din Vulturu spune ca Primaria era pregatita pentru a organiza acest meci. "Nu stim nici noi de ce finala a fost mutata, noi am fi vrut ca aceasta finala sa aiba loc la noi. A fost o neintelegere, pentru ca noi eram dispusi sa organizam acest meci. Chiar ieri l-am cautat pe presedintele AJF pentru a pune la punct aspectele legate de acest meci", a spus Alexandru Mihalcea. Ieri, Asociatia Judeteana de Fotbal si-a dat "OK"-ul ca finala Cupei Romaniei sa aiba loc pe stadionul "Vointa" din Odobesti". In jurul prinzului, presedintele AJF Vrancea si presedintele Comisiei de Disciplina, Stefan Brasoveanu, s-au intilnit la Odobesti cu Luci Balaci, presedintele Asociatiei Sportive Vointa Odobesti. A fost inspectat terenul si vestiarele, toate conditiile fiind bune pentru disputarea acestei partide. Cele doua parti au incheiat si un protocol scris pentru a se evita incidente de genul celui de la Vulturu. Stan Gheorghiu si-a dat "OK"-ul si a stabilit ca sint intrunite toate conditiile pentru ca jocul sa aiba loc la Odobesti. Finala Cupei Romaniei va avea loc duminica, de la orele 18.00 si va opune formatiile FC Panciu si Foresta Brosteni. FC Panciu s-a calificat in ultimul act dupa ce a marcat 23 de goluri si a trecut pe rind de FCM Adjud (7- 1), Vointa Cirligele (7 - 0) si Dinamo Tataranu (9 - 0). Foresta Brosteni este surpriza placuta a actualei editii a Cupei Romaniei, ajungind in finala dupa ce a eliminat doua favorite. Echipa lui Marcel Paun a trecut cu 3 - 1, dupa penalty-uri, de Vointa Deep Serv Odobesti si cu 3 - 1, dupa prelungiri, de Viitorul Homnocea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.