Sport

O luam de la capat

Alex Smeu
19 iun 2008 2471 vizualizări
Presedintele CSM Focsani spune ca echipa locala va incepe practic de la zero noul campionat cu speranta ca va promova din nou in Liga a 2-a

In urma cu doua zile, presedintele CSM Focsani, Dan Dumitru, a avut o intilnire cu primarul reales Decebal Bacinschi, in care s-au pus la punct citeva detalii referitoare la noul campionat de fotbal. Pe linga problemele legate de finantarea echipei, cei doi oficiali au discutat si de un post de antrenor, tehnician care va trebui sa aiba licenta pentru a putea oficia in esalonul trei. "Trebuie sa mergem inainte, insa pentru asta avem nevoie de sustinere financiara si ne bazam si pe autoritatile locale. Totodata, orice club de liga a treia este obligat sa aiba inregistrat un contract cu un antrenor licentiat, altfel Federatia Romana de Fotbal nu te programeaza in campionat", ne-a declarat Dan Dumitru. Presedintele formatiei de pe Milcovul a mai spus ca Aurel Pastia va ramine in continuare pe banca focsanenilor si ca la gruparea vrinceana va reveni Robert Radu, fotbalist imprumutat la nou promovata in Liga a treia FC Panciu. CSM Focsani va incepe campionatul pe 15 august 2008, care va lua sfirsit pe 5 iunie 2009. Echipa focsaneana va fi repartizata in seria a doua sau a treia, grupe care cuprind si nordul Bucurestiului (seria a doua) si sud-estul tarii (seria a treia). Trebuie reamintit ca din Liga a doua (seria II) fac parte echipe din regiunea Prahova, iar din seria III formatii din Dobrogea, cele mai importante nume fiind Petrolul Berca sau Teleajen. In alta ordine de idei, lotul vrincean se va reuni pe data de 24 iunie. (Alex SMEU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.