Sport

Sase vrinceni in turul doi la Vrancea Trophy

Dan Chiriac
11 iun 2008 1159 vizualizări
Sase tenismeni vrinceni s-au calificat in turul doi al turneului "Vrancea Trophy", competitie ce are loc pe terenurile de zgura din cadrul Complexului Sportiv "Milcovul".

Ieri dimineata au avut loc partidele de pe tabloul de simplu, acolo unde favoritul numarul 3, Razvan Sabau, a obtinut cea mai rapida victorie, 6-0, 6-2 in fata belgianului Dierckx. Acesta a fost urmat in turul doi de romanii Lazar, Paval, Coman, Pirvan si Erlic. Ultimul l-a invins dupa un meci maraton pe rusul Andrei Plotniy, favoritul numarul 7 al turneului. Ceilalti doi calificati in turul doi sint ungurul Varga si estonianul Kunnap. Azi au loc celelalte opt partide din turul I. Ieri dupa-amiaza s-au disputat si meciurile din turneul de dublu. Favoritii 1 si 2 au pierdut doar un singur game, fiind intr-o forma foarte buna. De asemenea, romanii Ionita si Craciun, favoritii numarul 3, nu au avut probleme in fata altor doi jucatori din Romania, Cirla si Coman. Azi au loc sferturile de finala ale turneului de dublu. Partener traditional al turneului international de tenis "Vrancea Trophy", Vinexport SA Focsani este si in acest an alaturi de tinerii tenismeni. Sponsor oficial al competitiei, compania, care sprijina an de an activitatile sportive vrincene, va oferi premii finalistilor de la finalele de simplu si dublu, in bani, cadouri si materiale promotionale. "Vinexport SA va invita la arena sportiva «Milcovul» pe durata turneului de tenis pentru a fi alaturi de sperantele tenisului romanesc si pentru a petrece un timp de calitate in compania sportului", specifica intr-un comunicat de presa Ciprian

Bogoi, Brand Manager Vinexport SA Focsani. (Dan CHIRIAC)


Tabloul de simplu:


Craciun - Cirla

Lazar- Bergman 6-2, 6-4

Paval - Requiao 6-4, 6-2

Carpen - Miron

Sabau - M. Dierckx 6-0, 6-2

Anagnostopol - Hodel

Giugiu - Albot

Onciu - Kunnap 1-6, 2-6

Erlic- Plotniy 1-6, 6-4, 7-6

Coman- Lazarenco 6-1, 6-1

Pirvan - Georgescu 6-4, 3-6, 6-1

Buneci- Mlendea

Maamoun - Simpson

Varga - Yuksel 6-1, 6-2

Mihai - Ciumac

Norfeldt - Ionita


Tabloul de dublu:


Miron/Mlendea - Marco Dierckx/Mario Dierckx 6 - 0, 6-0

Albot/ Ciumac (Mol) - Dimofte/ Yuksel

Bergman/Norfeldt (Sue) - Carpen/Paval

Anagnastopol/Erlic - Hodel/ Pirvan

Squillacioti/Van Min (Aus) - Bdiri/Sanchez 7-6, 1-6, 10-4

Cirla/Coman - Craciun/Ionita 2- 6, 0- 6

Lazarenco/Tudoreanu - Glukhov/Plotniy

Gisca/ Ionescu - Kunnap/ Maamoun 0- 6, 1 - 6



Robert Giurgea si Rodica Chiper, vicecampioni nationali


Sportivul de la CS Unirea Focsani, Robert Giurgea, a obtinut medalia de argint la Campionatele nationale de Wadokai. Competitia a fost rezervata categoriei 18-21 ani si a adunat cei mai buni karateka din tara noastra. CS Unirea Focsani a obtinut si o a doua medalie de argint prin Rodica Chiper. Ambii vicecampioni nationali sint pregatiti de profesorul Aurel Giurgea. (D. C.)



Cine (ne) arbitreaza?


Comisia Centrala a Arbitrilor a facut urmatoarele delegari la turneele zonale ale juniorilor C, care au loc in aceasta saptamina. (D. C.)


Juniori C:

LPS Botosani - LPS Iasi

Data: 14.06.2008 ora 16.00

A: Samoila Alexandru (Focsani)

A1: Danciu Florin (Focsani)

A2: Stanila Luci (Focsani)

R: Mihai Gica (Focsani)


LPS Piatra Neamt - CSS Radauti

Data: 14.06.2008 ora 18.00


A: Mihai Gica (Focsani)

A1:Danciu Florin (Focsani)

A2:Stanila Luci (Focsani)

R: Samoila Alexandru (Focsani)


Unirea Focsani - Otelul Galati

Data: 13.06.2008 ora 15.00


A: Dimaca Gelu (Constanta)

A1: Soptelea Claudiu (Constanta)

A2: Georgescu Gabriel (Constanta)

R: Tudor Vasilica (Constanta)


Unirea Focsani - Recolta Ghe. Lazar

Data: 14.06.2008 ora 18.00


A: Dan Costin (Calarasi)

A1:Cristea Valetin (Calarasi)

A2:Dragusin Giani (Calarasi)

R: Brindusa Ciprian (Calarasi)


Unirea Focsani - Concas Buzau

Data: 16.06.2008 ora 9.00


A: Amarandei Ciprian (Vaslui)

A1: Hulubei Daniel (Vaslui)

A2: Patrichi Stefan (Vaslui)

R: Andronache Iulian (Vaslui)



Micii judoka se bat pentru medalii


u judoka Alin Croitoru va primi titlul de cetatean de onoare al orasului Odobesti


La sfirsitul saptaminii trecute, la Odobesti a avut loc o competitie de judo rezervata copiilor U 11 si U 13. La concurs au luat parte echipele Sakura Buzau, Metalul Beta Buzau, CSS Adjud, CSS LPS Focsani si Unirea Focsani. Clasamentul final pe echipe a fost urmatorul: Unirea Focsani - 81 puncte, CSS Adjud - 73 puncte, LPS CSS Focsani - 61 puncte, Metalul - 29 puncte si Sakura - 23 puncte. Sportivii echipei invingatoare au obtinut urmatoarele rezultate: locul I Luminita Oprea - 24 kg, Marius Pepene - 32 kg, Madalin Sovaila - 40 kg, Alex Mancu - 40 kg, Ionut Ciolpan 46 kg, Alexandru Ismana - 55 kg, Marius Oprea - 50 kg, Sorin Miron - 52 kg. Pe locul doi s-au clasat Alexandru Toma - 29 kg si Alin Spiridon - 24 kg, iar pe locul trei Marian Baban - 38 kg si Ion Alin 50 kg. Premierea cistigatorilor a fost facuta de judoka Alin Croitoru, cel care a fost la rindul sau premiat de primarul orasului, Daniel Nicolas. Acesta urmeaza sa primeasca in curind titlul de cetatean de onoare al orasului Odobesti. Concursul a fost organizat de CS Unirea Focsani, prin antrenorul de judo Gavril Dondas, cu ajutorul autoritatilor locale din Odobesti. La sfirsitul acestei saptamini, la Iasi vor avea loc campioantele nationale U 11 si U 13, la care vor evolua si judoka vrinceni. (Dan CHIRIAC)



Atletii se intrec la Bucuresti


Bogdan Padure, atletul de la CS Unirea Focsani a obtinut doua medalii de argint la Campionatul municipiului Bucuresti, competitie atletica rezervata juniorilor III. Atletul, pregatit de Antonel Ivan, a obtinut locul doi in probele de 20 de metri, cu 24,89 metri si la 300 metri, cu 39.30. Juniorii trei de la CS Unirea Focsani vor lua parte la sfirsitul acestei saptamini la Grand-Prix-ul Bucuresti. Simbata, in sala de atletism de la Complexul Sportiv "Milcovul", va avea loc o etapa judeteana rezervata juniorilor I, II, III. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.