Sport

Vrancea Trophy se apropie de start

Dan Chiriac
5 iun 2008 630 vizualizări
Simbata debuteaza calificarile, iar luni partidele de pe tabloul principal Turneul de tenis "Vrancea Trophy", dotat cu premii de 10.000 de dolari, se apropie de start. Astazi ar fi trebuit sa aiba loc precalificarile acestui turneu, dar cum nici un jucator nu s-a inscris competitia va debuta direct cu tabloul calificarilor.

Pentru un loc pe tabloul principal se vor lupta, incepind de simbata dimineata, 36 de tenismeni din Romania si alte tari din Europa, America de Sud sau Asia. Arbitrul principal al turneului focsanean este un egiptean. In prezenta acestuia, luni vor fi trase la sorti partidele de pe tabloul principal. Principalul favorit al competitiei din acest an este romanul Victor Ionita. La intreceri si-au anuntat prezenta tenismeni din Egipt, Estonia, Rusia, Suedia, Australia, Ungaria, Argentina, Moldova. Surpriza turneului va fi un tenisman din Liberia, care o obtinut un loc chiar pe tabloul principal de 32. Vrancea Trophy a devenit o competitie traditionala, care a adunat de-a lungul anilor sute de jucatori din toate colturile lumii. Catalin Gird, in doua rinduri, Victor Crivoi si sud-africanul Fritz Wolmarans au invins in editiile anterioare ale turneului, care a adunat de fiecare data, la fazele finale, foarte multi oameni pe terenurile din complexul Sportiv "Milcovul". Finala are loc exact in ziua celui de-al doilea tur de scrutin, lucru care ar putea aduce in tribune pe unul sau pe amindoi candidatii la Primaria Focsani. (Dan CHIRIAC)


Vrancea Trophy

Loc de disputare: terenurile de zgura Complexul Sportiv "Milcovul"


Favoritii principali


1. Victor Ionita - Romania

2. Sherif Shabry - Egipt

3. Andrei Mlendea - Romania

4. Might Kunnap - Estonia

5. Andrei Plotniy - Rusia

6. Maricel Miron - Romania

7. Heinrdrich Norfeldd - Suedia

8. Joel Linnder - Australia


Calificari incep simbata dimineata, orele 9.00.

Tragerea la sorti a tabloului principal va avea loc luni.

Meciurile se vor juca pe cinci terenuri de zgura.

Finalele au loc duminica, 15 iunie.



Locul doi la nationale


Sportivul focsanean Alin Ignat a obtinut medalia de argint la nationalele de kick-boxing. Intrecerile au avut loc in Sala Polivalenta din orasul Bacau. Sportivul, legitimat la clubul Nidan Focsani, a concurat la versiunea low-kick. Alin Ignat este pregatit de antrenorul Danut Plesa si a concurat in cadrul categoriei 90 de kilograme. (D. C.)


FC Panciu se dezice de declaratiile lui Mihai Popescu


Conducerea clubului FC Panciu, prin vocea presedintelui Florin Stoica, se dezice de afirmatiile facute de vicepresedintele Mihai Popescu si spune ca doreste sa continue colaborarea cu CSM Focsani. «Clubul FC Panciu se dezice de toate declaratiile aparute in ultima vreme si precizeaza ca nu va intrerupe colaborarea cu conducerea si membrii CSM Focsani. Speram intr-o buna colaborare si pe viitor pentru binele fotbalului vrincean", se arata in comunicatul de presa al conducerii FC Panciu, formulat de presedintele Florin Stoica si postat pe site-ul echipei focsanene. Presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, Dan Dumitru, amenintase cu doua zile in urma ca va intrerupe relatia cu pancenii in cazul in care conducerea acestora nu se va dezice de declaratiile lui Mihai Popescu, functionar public in cadrul Primariei Panciu. La finalul partidei de la Bacau, dintre FC Panciu si FC II Vaslui, scor 1 "" 0, Mihai Popescu s-a luat fara rost de reporterii prezenti la meci, dar si de oficialii CSM Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.