Sport

Ne-au macelarit

Dan Chiriac
5 iun 2008 611 vizualizări
CSS Adjud - CSS Sighisoara 29 - 30 (12 - 16), in primul meci al turneului final al juniorilor II Echipa de handbal juniori II de la CSS Adjud a pierdut primul meci din cadrul turneului final al campionatului national, competitie ce se disputa in orasul Sighisoara.

Adjudenii au pierdut la un gol in fata echipei gazde, care a profitat din plin de avantajul terenului propriu. "Practic ne-au macelarit. Nu ne-au lasat sa jucam, gazdele trebuiau sa invinga cu orice pret! Am ajuns acum in situatia sa avem nevoie de victorie in meciul cu echipa din Brasov, principala favorita la cistigarea titlului. Va fi o misiune foarte grea, dar nu imposibila. Avem puterea sa-i invingem pe brasoveni, mai ales ca acestia vor fi deja calificati la ora meciului direct", ne-a spus profesorul Emil Dumitru. Aseara, tot in ultima partida a reuniunii, adjudenii au jucat cu LPS Vaslui. "In mod normal, vasluienii nu ne pot pune probleme. Trebuie sa batem si sa asteptam minunea in partida cu Brasovul. E nedrept ca adversarul sa beneficieze si de avantajul terenului propriu si de arbitraj", a adaugat Emil Dumitru. Astazi, adjudenii joaca meciul decisiv cu Rom-Cri Brasov. In cazul unui succes, elevii lui Dumitru se vor califica in semifinale. Inaintea turneului, adjudenii erau creditati cu sansa a treia, fiind unii dintre favoriti la obtinerea unei medalii. Din pacate, insuccesul din partida cu echipa gazda i-a indepartat de podium pe handbalistii de la CSS Adjud. (Dan CHIRIAC)


Rezultate


LPS Buzau - Extrem Baia Mare 21 - 28 (12 - 14)

LPS Suceava - LPS Tg. Jiu 26 - 36 (14 - 17)

LPS Vaslui - HC Rom-Cri Brasov 24 - 32 (10 - 17)

CSS Adjud -CSS Sighisoara 29 - 30 (12 - 16)


Aseara s-au jucat:


Extrem Baia Mare - LPS Tg. Jiu

LPS Buzau - LPS Suceava

HC Rom-Cri Brasov - CSS Sighisoara

LPS Vaslui - CSS Adjud


Azi au loc partidele:


14:00 LPS Suceava - Extrem Baia Mare

15:30 LPS Tg. Jiu - LPS Buzau

17:00 CSS Adjud - HC Rom-Cri Brasov

18:30 CSS Sighisoara - LPS Vaslui


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.