Sport

Aduceti titlul la Focsani!

Dan Chiriac
31 mai 2008 568 vizualizări
Acest sfirsit de saptamina va fi cel mai important pentru rugbyul focsanean. Cele doua echipe calificate intre primele patru din tara au ocazia sa realizeze performante deosebite

Prima va intra in scena formatia U 16, care va juca in aceasta dimineata, la Bucuresti, cu Liceul Aurel Vlaicu. Focsanenii pot obtine titlul national daca inving si obtin punctul bonus. In acest moment LAV are 8 puncte, iar CSS Birlad si LPS Focsani cite 5 puncte. Dupa cum se stie, pentru un succes se acorda patru puncte, iar punctul bonus se obtine pentru marcarea a cel putin patru eseuri sau pierderea meciului la o diferenta de maxim sapte puncte. Teoretic, nici victoria in partida cu LAV nu asigura cistigarea titlului, tinind cont de faptul ca CSS Birlad poate invinge pe Metrorex. Chiar si in cazul unui esec, focsanenii pot obtine medalia de bronz. "Ar fi minunat sa putem aduce titlul la Focsani. Baietii sint pregatiti pentru acest joc", ne-a spus profesorul Viorel Ion. Echipa de rugby U 19 de la LPS Focsani va juca miine partida cu Cleopatra Mamaia, din cadrul semifinalei Superligii Nationale. Rugbystii pregatiti de profesorul Viorel Ion s-au antrenat toata saptamina la Focsani si au plecat ieri la Constanta. Focsanenii sint hotariti sa faca un meci mare si sa invinga chiar pe terenul echipei care a terminat sezonul regulat pe primul loc. "Baietii au aratat ca pot invinge orice echipa, este cel mai important meci al sezonului si daca vom elimina greselile putem produce surpriza", a spus Viorel Ion, care va face in aceste zile naveta intre Constanta si Bucuresti pentru a fi alaturi de cele doua echipe. (Dan CHIRIAC)


Juniori U 16


Rezultate:


LPS Focsani - CSS Birlad 5 - 7

LAV Bucuresti - Metrorex 12 - 11

LPS Focsani - Metrorex 11-10

CSS Birlad - LAV Bucuresti 8 - 3


Azi au loc partidele:


9.00: LPS Focsani - LAV Bucuresti

10.30: CSS Birlad - Metrorex


Juniori U 19:


Duminica, orele 11.30, Constanta: Cleopatra Mamaia - LPS Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.