Sport

Rugbystii pleaca la mare pentru semifinale

Dan Chiriac
30 mai 2008 804 vizualizări
Echipa U 16 a obtinut o victorie mare si este la un pas de o medalie nationala Echipa de rugby U 19 de la LPS Focsani va pleca azi la Constanta pentru partida cu Cleopatra Mamaia, din cadrul semifinalei Superligii Nationale.

Rugbystii pregatiti de profesorul Viorel Ion s-au pregatit toata saptamina la Focsani, cu antrenamente pe stadionul "Tineretului". Rugbystii vor pleca la Constanta cu doua zile inainte de partida de duminica, pentru a intra in atmosfera meciului de pe litoral. Acest joc poate valora cit intreg sezonul. Un succes ar duce Focsaniul in marea finala, lucru ce ar asigura medalia de argint. "Ne-am pregatit foarte bine, am dovedit ca putem sa ne batem de la egal la egal cu orice echipa si daca vom elimina greselile individuale putem invinge", a spus profesorul Viorel Ion. Acesta a avut o saptamina foarte incarcata, facind naveta intre Focsani, unde echipa U 19 a efectuat antrenamente si Bucuresti, unde echipa U 16 joaca la turneul final. De altfel, rugbystii de la U 16 au invins aseara cu 11 "" 10 pe Metrorex Bucuresti. Succesul este cu atit mai important, cu cit focsanenii au facut un pas imens spre o medalie nationala. In functie de rezultatul partidei de aseara dintre LAV si CSS Birlad, focsanenii pot deveni chiar si campioni nationali daca vor invinge pe LAV Bucuresti in ultima runda, programata simbata, la Bucuresti. In acest moment, LPS Focsani se afla pe primul loc al turneului final, cu 5 puncte. (Dan CHIRIAC)


Marti s-au jucat partidele:


LPS Focsani - CSS Birlad 5 - 7

LAV Bucuresti - Metrorex 12 - 11


Aseara au loc partidele:


LPS Focsani "" Metrorex 11 - 10

CSS Birlad - LAV Bucuresti



Cine (ne) arbitreaza?


Comisia Centrala a Arbitrilor a decis brigazile de arbitri care vor conduce partidele de baraj, pentru promovare in Liga a treia. Luci Sirbu si Alexandru Samoila au fost delegati la jocul dintre cistigatoarele Ligii a patra din judetele Harghita si Covasna. (D. C.)


FC Panciu - FC Vaslui II

Stadion: Aerostar din Bacau


A: Abrudan Horea (Bacau)

A1: Savu Catalin (Galati)

A2: Florescu Aurel (Bucuresti)

R: Carp Marian (Galati)

Obs: Ionescu George (Bucuresti)


ASA Miercurea Ciuc - AFC Zagon

Stadion: Letea din Bacau


A: Voicu Emil (Bacau)

A1: Burloiu Daniel (Galati)

A2: Sirbu Lucian (Focsani)

R: Samoila Alexandru (Focsani)

Obs: Naste Dorin (Tg. Mures)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.