Sport

Un bacauan arbitreaza FC Panciu - FC II Vaslui

Dan Chiriac
30 mai 2008 717 vizualizări
FC Panciu a intrat in linie dreapta pentru partida de miine de la Bacau. Pancenii au efectuat miercuri seara o sedinta de recuperare la Stadionul "Milcovul" din Focsani, urmind ca apoi sa intre in cantonament la Tirgu Neamt.

Elevii pregatiti de Ionica Serea sint constienti de dificultatea meciului cu echipa secunda a lui FC Vaslui. Fotbalistii echipei din orasul Panciu se pot bucura pentru ca il vor avea linga ei pe Serea, la meciul de simbata. Acesta ar fi putut rata partida, in cazul in care Comisia Centrala a Arbitrilor l-ar fi delegat la un alt joc de baraj pentru promovare in Liga a treia. Partida, care se va desfasura pe stadionul "Aerostar" din Bacau, va fi condusa la centru de Horea Abrudan- Bacau. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Catalin Savu - Galati, Aurel Florescu - Bucuresti. Rezerva este Marian Carp - Galati. Observator federal este Dorin Naste - Tg. Mures. Suporterii echipei pancene care doresc sa insoteasca echipa la Bacau sint asteptati in ziua jocului, la orele 14.00, in fata Primariei Panciu. Duelul galeriilor nu va fi nici el prea usor, dupa ce vasluienii au anuntat ca vor trimite la Bacau membri ai "Brigazii Supreme", una dintre cele mai puternice galerii din provincie. Finantatorul Adrian Porumboiu a spus ca va folosi sapte jucatori de la prima echipa in jocul cu FC Panciu. Echipa a ajuns la barajul pentru promovare dupa ce a invins cu 4 - 0 in finala Ligii a patra - Vrancea, pe Energia Vulturu. Daca va cistiga partida de la Bacau, FC Panciu va juca in sezonul viitor, alaturi de CSM Focsani, in Liga a treia. (Dan CHIRIAC)



Adjudul a invins Constanta


Echipa de handbal juniori III de la CSS Adjud a cistigat partida jucata miercuri seara, la turneul final ce are loc la Suceava. Handbalistii pregatiti de profesorul Emil Dumitru s-au impus cu 23 - 22, in fata celor de la CSS Cosntanta. A fost un meci echilibrat, in care ambele echipe s-au aflat la conducere, dar adjudenii au beneficiat de finaluri mai bune de reprize. La pauza, adjudenii au condus cu 12-11, iar la final s-au impus tot la un gol, 23-22, dupa un final incins. Aseara tirziu, adjudenii au jucat partida decisiva pentru calificarea in semifinale. Adjudenii au jucat cu Unirea Sinnicolau Mare, echipa care a invins in primele doua partide disputate. In functie de rezultatul inregistrat aseara, adjudenii vor juca in faza urmatoare a turneului, azi sau miine. Daca au pierdut, adjudenii vor juca azi pentru locurile 5-6. Daca au obtinut un rezultat favorabil, adjudenii vor juca miine in semifinalele competitiei, iar duminica in una dintre finalele turneului. (Dan CHIRIAC)


Miercuri s-au inregistrat rezultatele:


HC Madison Travel Sf. Gh. - LPS Banatul Timisoara 26 - 31

LPS Suceava - LPS Vaslui 36 - 29

Unirea Sinnicolau Mare - CSS nr. 2 Minaur Baia Mare 39 - 23

CSS Constanta - CSS Adjud 22 - 23



Aseara au avut loc partidele:


LPS Vaslui - HC Madison Travel Sf. Gh.

LPS Banatul Timisoara - LPS Suceava

CSS Adjud - Unirea Sinnicolau Mare

CSS nr. 2 Minaur Baia Mare - CSS Constanta


Azi au loc finalele pentru locurile 7-8 si 5-6



10:00 Loc 4 Seria I - Loc 4 Seria II Loc 7-8

11:30 Loc 3 Seria I - Loc 3 Seria II Loc 5-6



CASETA


Programul turneului final de la Sighisoara


Federatia Romana de Handbal a stabilit programul partidelor ce vor avea loc la turneul final al juniorilor II. La acesta va lua parte si formatia CSS Adjud, antrenata de profesorul Emil Dumitru. (D. C.)


Etapa I-a 03.06.2008


14:00 LPS Buzau - Extrem Baia Mare

15:30 LPS Suceava - LPS Tg. Jiu

17:00 LPS Vaslui - HC Rom-Cri Brasov

18:30 CSS Adjud - CSS Sighisoara


Etapa II-a 04.06.2008


14:00 Extrem Baia Mare - LPS Tg. Jiu

15:30 LPS Buzau - LPS Suceava

17:00 HC Rom-Cri Brasov - CSS Sighisoara

18:30 LPS Vaslui - CSS Adjud


Etapa III-a 05.06.2008


14:00 LPS Suceava - Extrem Baia Mare

15:30 LPS Tg. Jiu - LPS Buzau

17:00 CSS Adjud - HC Rom-Cri Brasov

18:30 CSS Sighisoara - LPS Vaslui

06.06.2008


10:00 Loc 4 seria I-a - Loc 4 seria a II-a Loc 7-8

11:30 Loc 3 seria I-a - Loc 3 seria a II-a Loc 5-6


07.06.2008


10:00 Loc 1 seria I-a - Loc 2 seria a II-a

11:30 Loc 2 seria I-a - Loc 1 seria a II-a


08.06.2008


10.00 Finale



Ultimul joc din grupa


Echipa de baschet U 16 a jucat aseara o noua partida din cadrul turneului final ce are loc Pitesti. CS Olimp Focsani a intilnit dupa inchiderea editiei noastre, pe LPS Pitesti. Baschetbalistii pregatiti de Mircea Petrisor si Catalin Dondoi au pierdut cu scorul de 79 - 71, primul joc disputat cu CSS Timisoara. Azi, formatia focsaneana va intilni, in ultimul joc al grupei, pe CSS Brasov. In functie de rezultatul ultimelor doua partide, LPS Focsani va juca in semifinalele pentru locurile 5-8 sau 1-4. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.