Sport

Toma, aproape de Cipru

Dan Chiriac
28 mai 2008 757 vizualizări
Fotbalistul focsanean Adrian Toma va parasi formatia Poli Iasi. Acesta se afla la final de contract si a decis sa plece din Copou, dupa ce a fost folosit foarte putin in sezonul trecut.

Toma si-a exprimat speranta ca va gasi o alta formatie din prima liga interesata de servicile sale si unde sa poata juca mai multe minute decit la Poli Iasi. Intre timp, impresarul sau, Daniel Stanciu, i-a gasit o oferta avantajoasa in Cipru, Toma neexcluzind varianta de a pleca acolo. "Daca nu mai sint dorit la Iasi si nu voi gasi altceva, voi pleca in Cipru, unde contractul este mai mare decit la Iasi", a spus Toma. (D. C.)


Salba de medalii la Cupa Romaniei


Delegatia vrinceana care a participat la Cupa Romaniei de karate, ce a avut loc la Bucuresti, s-a intors cu o salba de medalii. Sportivii cluburilor CS Unirea Focsani, Satori Focsani si Dinamic Panciu s-au intors cu medalii de aur, argint si bronz. Clubul Sportiv Satori Focsani a obtinut urmatoarele rezultate:

Bogdan Alpreotesei locul 1 kata- locul 1 kumite, Dragos Pantazica - locul 1 kata- locul 2 kumite, Andreea Arginteanu - locul 1 kumite-locul 2 kata, Mihnea Cucu - locul 1 kata - locul 3 kumite, Madalin Enache - locul 1 kumite, George Dochioiu - locul 1 kumite, Emilian Bors - locul 3 kumite, George Panciu - locul 3 kumite. In total au fost sapte medalii de aur, 2 de argint si trei de bronz. Sportivii de la CS Satori Focsani sint antrenati de sensei Daniel Fusaru 3 dan si Senpai Marius Pahoni 1 dan. "Aceste rezultate se datoreaza si parintilor, care ne ajuta si sint tot timpul alaturi de noi", a spus sensei Daniel Fusaru. (Dan CHIRIAC)


Ivan, judecat azi


Centralul partidei CSM Focsani - Progresul Bucuresti, braileanul Ionel Ivan, va fi judecat azi in sedinta Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru greselile de la respectivul meci. Ivan nu a acordat penalty pentru focsaneni, in minutul 21, la scorul de 1 - 0 pentru CSM si nu l-a eliminat pe portarul bancar la aceea faza. Pentru prestatia sa, Ivan a primit nota 5 din partea observatorului Marian Salomir. Cu multe alte greseli in acest campionat, Ivan ar putea fi retrogradat, urmind a nu mai arbitra partide la Liga intii, in sezonul viitor. (D. C.)


Juniorii joaca la Calarasi


Echipele de fotbal juniori de la CSM Focsani vor incheia azi actuala editie de campionat. Focsanenii, pregatiti de trio-ul Orlando Serbanica, Alin Samoila si Dan Banica, vor juca in deplasare cu Dunarea Calarasi. Partidele vor avea loc cu incepere de la orele 12.00 si 14.00, in orasul de pe malul Dunarii. Partidele vor fi conduse de Cojocaru Viorel, Mirel Arghir si Viorel Cumpanici - toti din Galati. (D. C.)


Liceul "Emil Botta" a cistigat Cupa Liceelor


Liceul "Emil Botta" Adjud a cistigat Cupa Liceelor la futsal, care a avut loc la Sala Polivalenta. In finala, elevii antrenati de profesorul Emil Dumitru a trecut cu scorul de 5 - 4 de formatia Colegiului Economic "Mihail Kogalniceanu" Focsani. In finala mica a competitiei, Colegiul National "AL. I. Cuza" a trecut cu 4 - 3 de cea a Grupului Scolar "Edmond Nicolau" Focsani. Partidele din fazele finale au fost arbitrate de Florin Tudosa si Ionut Gheorghita. In tribunele Polivalentei au fost prezente citeva sute de spectatori. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.