Sport

Juniorii, la final de campionat

Dan Chiriac
27 mai 2008 646 vizualizări
Echipele de fotbal juniori de la CSM Focsani vor incheia miine actuala editie de campionat. Focsanenii, pregatiti de trio-ul Orlando Serbanica, Alin Samoila si Dan Banica, vor juca in deplasare cu Dunarea Calarasi.

Echipele de juniori ramin sub semnul intrebarii dupa retrogradare

Partidele vor avea loc cu incepere de la orele 12.00 si 14.00, pe stadionul "Dunarea II", din orasul de pe malul Dunarii. Pentru formatia focsneana va lua, astfel, sfirsit o editie de campionat, cu bune si mai putin bune, dar cu o evolutie meritorie, tinind cont ca a fost primul an de activitate dupa multi ani de pauza. La anul, echipele de juniori nu vor fi obligatorii, tinind cont de faptul ca CSM Focsani a retrogradat in Liga a treia. Conducerea clubului se gindeste, insa, sa pastreze aceste echipe, pentru ca activitatea juniorilor este foarte importanta in activitatea unui club de fotbal.


Tabara pentru copiii clubului


Clubul de fotbal CSM Focsani organizeaza o tabara de vara pentru copii. In perioada 20-27 iunie, in statiunea Navodari, sint asteptati atit copiii din cadrul clubului de fotbal CSM Focsani, dar si alti copii din oras. Pretul pentru aceasta tabara este de 400 lei pentru copiii din afara clubului. Pentru cei care fac parte din club, tabara va fi subventionata cu 50 la suta de catre CSM Focsani. Cei interesati se pot inscrie pina pe 1 iunie 2008. Relatii suplimentare se pot obtine dimineata la telefonul 232488. (Dan CHIRIAC)


Vrancea revine in Liga I la futsal


Omul de afaceri Dan Dumitru a anuntat ieri ca CSM Focsani va evolua in prima liga de futsal a Romaniei in sezonul 2008 "" 2009. Dumitru a spus ca echipa din Miercurea Ciuc, care a evoluat in prima liga in editia 2007 "" 2008, a jucat, practic, cu denumirea CSM-ului, pentru ca nu s-au perfectat actele in sensul cedarii efective a locului din primul esalon, juridic vorbind. Din acest motiv, redobindirea dreptului de a juca in Liga I este o chestiune formala, care va fi pusa in practica de catre oficialii vrinceni. (D. C.)


Tenismenii vrinceni lupta la nationale


Sportivii de la CS Unirea Focsani participa in aceasta saptamina la campionatele nationale U 12, ce au loc la Bucuresti. Sportivii pregatiti de profesorul George Bucuroiu ataca fazele finale ale turneului ce are loc in Capitala. La sfirsitul saptaminii trecute, Teodor Apostu a pierdut finala campionatului national U 14, in fata unui sibian. Adjudeanul si-a luat revansa in turneul de dublu, unde a obtinut victoria finala. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.