Sport

Revansa

Dan Chiriac
19 mai 2008 981 vizualizări
FC Panciu s-a impus clar in finala Ligii a patra, dupa un joc dominat in marea majoritate a timpului. Astfel, pancenii si-au luat revansa dupa infringerea din finala sezonului trecut.

Energia Vulturu - FC Panciu 0 - 4 (0 - 2), in finala Ligii a patra

Dupa scandalul de la partida de dimineata, si acest joc a avut parte de acuzatii. Imediat dupa marcarea golului doi, jucatorii de la Energia au acuzat o pozitie de offsaid. Mai mult, la finalul jocului, seful de post din comuna Vulturu si antrenorul pancenilor, Ionica Serea s-au contrat dur, dupa ce politistul le-a urat pancenilor sa fie invinsi de Sporting Vaslui. Golurile echipei FC Panciu au fost marcate de Dutu 31 - sut de la 25 metri, Alexandrescu 45, reluare din sase metri si Predoiu 53, 66 cu doua lovituri de cap. FC Panciu va juca pe 31 mai, la Galati, barajul de promovare in compania echipei Sporting Vaslui. (Dan CHIRIAC)


FC Panciu - Energia Vulturu 4 - 0 (2 - 0)

Stadion: Milcovul. Spectatori: 1000

Au marcat: Dutu 31, Alexandrescu 45, Predoiu 53, 66

Arbitri: Alin Samoila, Florin Danciu, Luci Stanila. Rezerva: Ionut Ungureanu

Observatori: Misa Alexandru si Marius Martis

FC Panciu: Ionel - Stanciu (71 Bira), Mocanu, R. Stan, Cl. Mihai - Cioran, Alexandrescu (46 Ungureanu), Dutu, Chivu (63 Dobrescu) - Costin, Predoiu.

Energia Vulturu: Craciun - Panescu, Nechifor, Manta, Ciribasa (70 Zamfir) - Popa (61 Argeseanu), Malinas, Vasile, R. Ciolpan (68 Hanga) - Burcacel, Iacob (46 Enache).



A saptea echipa la turnel final


Sportul vrincean a reusit sa califice a saptea echipa la turneele finale. Echipa de handbal juniori II de la CSS Adjud a terminat cu maximum de puncte turneul semifinal desfasurat la Constanta. Adjudenii, pregatiti de profesorul Emil Dumitru au invins cu 34 - 20 de CSH Pitesti, 27 - 22 pe LPS Suceava, 27 - 22 pe CSS Galati si .23 - 20 pe CSS Constanta. (Dan CHIRIAC)



20 de medalii in Serbia


20 de karateca de la Clubul "Dinamic" Panciu si C.S. Unirea Focsani au obtinut 20 de medalii la Cupa Internationala de Karate care a avut loc la sfirsitul saptaminii trecute in Serbia. La manifestarea care a reunit 400 de sportivi au fost prezenti si 10 karateca de la "Dinamic" Panciu si unul de la C. S. Unirea Focsani. Robert Giurgea, de la C.S. Unirea Focsani, a obtinut o medalie de bronz si una de aur in timp ce sportivii de la Panciu au obtinut 14 medalii de aur si 4 bronz. Delegatia romana a fost condusa de antrenorul Marius Cojocaru, singurul antrenor din tara participant la acest eveniment. "Am reusit o performanta deosebita obtinind 15 medalii de aur si 5 de bronz la importanta competitie de la Zrenjanin", ne-a spus Marius Cojocaru. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 9 ore, 45 minute, 47 secunde
hade panciu-n C
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.