Sport

Finala pentru baraj

Dan Chiriac
17 mai 2008 859 vizualizări
Energia Vulturu - FC Panciu, azi, pe Milcovul I, de la orele 17.30 Formatiile Energia Vulturu si FC Panciu se vor intilni azi in finala Ligii a patra. Asociatia Judeteana de Fotbal a decis ca finala Ligii a patra sa se dispute azi, cu incepere de la orele 17.30. Decizia AJF a venit ca urmare a solicitarii facute de catre staful tehnic al formatiei CSM Focsani.

Energia Vulturu si FC Panciu sint cistigatoarele celor doua serii ale Ligii a patra. Cele doua echipe se vor duela pentru dreptul de a participa la barajul de accedere in Liga a treia. Invingatoarea din acest meci va juca pe 31 mai, la Galati, barajul de promovare in compania echipei Sporting Vaslui. Energia Vulturu si FC Panciu s-au intilnit si in finala play-off-ului de anul trecut. Energia s-a impus cu 3 - 0, dar a pierdut ulterior barajul de promovare in Liga a treia, la Bacau, in compania celor de la Cetate Tg. Neamt. (Dan CHIRIAC)



Au nevoie de o victorie


Echipa de handbal juniori II de la CSS Adjud are nevoie de o victorie in cele doua partide din acest sfirsit de saptamina pentru a se califica la turneul final. Pina acum, adjudenii au invins cu 34 - 20 de CSH Pitesti si cu 27 - 22 pe LPS Suceava. Ieri, adjudenii au avut zi de pauza, urmind ca azi si miine sa joace cu CSS Constanta si CSS Galati. (Dan CHIRIAC)


Programul meciurilor de azi si miine



Etapa a IV-a 17.05.2008


14:00 LPS Suceava - CSS Constanta

15:15 CSS Adjud - CSS Galati

CSH&V Pitesti - Sta


Etapa a V-a 18.05.2008


09:00 CSS Constanta - CSS Adjud

10:15 CSH&V Pitesti - LPS Suceava

CSS Galati - Sta


SMS Sportiv


Derby pe Litoral


Echipa de rugby U 19 de la Liceul cu Program Sportiv Focsani va disputa duminica derby-ul cu Cleopatra Mamaia. Partida a fost aminata, in urma cu o luna, pentru ca cei din Constanta aveau jucatori la lotul national. Partida de miine poate decide ierarhia finala si imperecherea primelor patru in semifinalele campionatului. Cele doua echipe au obtinut deja biletele pentru semifinale alaturi de Metrorex si Colegiul "Aurel Vlaicu". In cazul unui succes, focsanenii ar putea evita locul patru, care confera cel mai greu meci in semifinale. (D. C.)


Juniorii joaca la Constanta


Echipele de fotbal juniori de la CSM Focsani vor juca miine, in deplasare, la Constanta. Adversara va fi echipa locala Elpis. Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca cele doua partide sa fie arbitrate de George Panait (Calarasi), Giani Dragusin (Oltenita) si Laurentiu Bobeica (Oltenita). (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.