Sport

Elisei revine la nationala

Dan Chiriac
15 mai 2008 759 vizualizări
Handbalista focsaneanca Valentina Elisei Ardean revine in circuit dupa o accidentare care a tinut-o mai bine de jumatate de an departe de teren

Focsaneanca s-a accidentat anul trecut, cind a suferit o fractura de stres si a ratat mondialele din Franta si turneul preolimpic. Antrenorii nationalei Romaniei, Gheorghe Tadici si Dumitru Musi, au anuntat lotul care va pregati meciurile cu Islanda din 1 si 7 iunie, decisive pentru calificarea la Campionatul European. Vali Elisei Ardean va reveni in echipa nationala si poate contribui decisiv la calificarea nationalei la europene. Din pacate, cealalta handbalista din Focsani, Simona Gogirla, nu va face parte nici de aceasta data din lotul national al Romaniei, nefiind convocata. Cele doua se vor intilni insa, pe 26 mai, in finala campionatului Romaniei, la Rm. Vilcea. Oltchim Rm. Vilcea si Rulmentul Brasov vor lupta pentru lauri intr-un meci decisiv. In tur, brasovencele au invins cu 27 - 26, avind acum posbilitatea de a-si adjudeca titlul daca vor invinge, vor termina la egalitate sau vor pierde la un gol, cu conditia sa marcheze mai mult de 26 de goluri. (Dan CHIRIAC)



nscrieri pentru Cupa Romaniei


Asociatia Judeteana de Fotbal asteapta inscrieri pentru etapa judeteana a Cupei Romaniei, editia 2008/2009. Echipele care au participat in Liga a patra, dar si formatiile din alte localitati din judet sint asteptate la sediul AJF Vrancea pentru a se inscrie in aceasta competitie. Startul fazei judetene este programat, cel mai probabil, pentru sfirsitul lunii mai. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.