Sport

Judoka lupta pentru medalii in Cehia

Silvia Vrînceanu Nichita
2 mai 2008 700 vizualizări
in acest week-end, sportivii se intrec la un turneu international in Cehia, dar si in etapa pe zona de la Roman

Lotul national de cadete care se pregateste la Focsani sub bagheta antrenorului emerit Stanica Grosu a plecat zilele trecute la un turneu international in Cehia, mai exact in orasul Teplice, de unde spera sa se intoarca saptamina viitoare cu mai multe medalii. Componentele lotului national sint junioarele Sorina Turcanu, Bianca Cazan, Raluca Dumitrascu, Mihaela Gavat, Karola Pandi si Ionela Dimban. Doar Sorina Turcanu, care este din Focsani, si Bianca Cazan, de loc din Adjud, sint vrincence, restul fetelor fiind sportive venite din diverse judete ale tarii la Focsani pentru a face performanta. Competitia internationala de judo va avea loc simbata si duminica, insa sportivele vor ramine in pregatiri pina miercuri, dupa cum ne-a declarat profesorul Marinel Palade, de la Liceul cu Program Sportiv din Focsani. De precizat ca lotul national se pregateste de doi ani la Focsani si a avut rezultate frumoase la competitiile nationale si internationale la care a luat parte. Sportivii U15 ramasi acasa vor participa la etapa de zona a Campionatului National care va avea loc la Roman, la sfirsitul acestei saptamini. De la Liceul cu Program Sportiv vor face deplasarea 14 sportivi, insa la competitie vor participa si judoka de la celelalte cluburi din judet, respectiv CSS Adjud si CS Unirea Focsani. Alaturi de antrenorul Stanica Grosu, sportivii de la LPS Focsani sint pregatiti de profesorii Dumitru Zisu si Marinel Palade, in vreme ce copii din Adjud sint pregatiti pentru performanta de profesorul Ionica Ciupitu. Sportivii de la CS Unirea se antreneaza cu profesorii Gavril Dondas, Adrian Moldoveanu si Silviu Rentea. Cum competitia pe zona Moldovei asigura accesul in finala Campionatului National, judoka vrinceni spera sa se intoarca acasa cu rezultate frumoase.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.