Sport

Uite excluderea, nu e excluderea!

Cristi Irimia
2 mai 2008 3019 vizualizări
Vointa Slobozia Ciorasti a fost exclusa pentru doar 12 ore din campionat u AJF a anuntat ieri ca decizia initiala a fost anulata

Miercuri seara, divizionara D Vointa Slobozia Ciorasti a fost exclusa din campionat din cauza scandalurilor in care au fost implicate persoane din conducerea clubului, dar si proprii spectatori, la meciurile din acest sezon. Totul a culminat cu loviturile pe care arbitrul Florin Tudosa le-a primit la finele partidei dintre Vointa si ASA Steaua (0 "" 8), "centralul" fiind lovit de un spectator din Slobozia Ciorasti si de Constantin Stanica, antrenorul Vointei. Formatia in cauza va pierde meciurile urmatoare cu 3 "" 0 si va trebui sa plateasca o amenda de 500 lei. Stanica a fost si el suspendat trei etape si amendat cu suma de 100 de lei. Cu privire la jucatorii suspendati de Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, acestia sint urmatorii:

u Iulian Dobre "" suspendare sase etape si amenda 100 lei

u Sorin Timofte si Valentin Smeu "" suspendare doua etape si amenda 100 lei. Numai ca ieri presedintele AJF Vrancea a anuntat ca sanctiunea dictata a fost anulata si ca Vointa a fost reprimita in campionat. Aceasta veste i-a nemultumit pe multi dintre arbitrii vrinceni, care intentioneaza sa nu arbitreze duminica, 4 mai, in semn de protest fata de anularea excluderii din campionat a celor din Slobozia Ciorasti.

Ieri au fost programate urmatoarele meciuri, insa rezultatele nu ne-au parvenit pina la inchiderea editiei:

u Grupa A: ASA Steaua - National Golesti 3 - 0 (masa verde), Unirea Milcovul - Vointa Sl. Ciorasti, Energia Vulturu - Victoria Bordeasca, Zorile Cotesti - AS FC Unirea Focsani, Victoria Gologanu - Flacara Urechesti, FC Dumitresti - Vulturul SLD Focsani (a fost aminat pentru o data ulterioara), AS Tataranu - Vointa Cirligele.

u Grupa B: Romstar Panciu - Chimica Marasesti 0 - 3 (gazdele au fost excluse din campionat), Viitorul Homocea - Unirea Bolotesti, Vointa Odobesti - FCM Adjud (astazi, ora 17.00), Unirea Tifesti - Viticultorul Virtescoiu, Unirea Pufesti - FC Panciu, Trotusul Ruginesti - Siretul Suraia. Avintul Jaristea a stat. Urmatoarea etapa se va disputa duminica, 4 mai. (Cristi IRIMIA)



Rugbistii joaca pe teren propriu


Duminica, 4 mai, cu incepere de la orele 13.00, vor avea loc doua partide ce conteaza pentru campionatul national al juniorilor sub 19, respectiv sub 18 ani. Echipa Liceului cu Program Sportiv Focsani va intilni echipele similare ale Clubului Sportiv Unirea Iasi, in doua jocuri care se anunta a fi extrem de interesante. Meciurile se vor disputa pe stadionul "Tineretului" din Focsani. Pentru juniorii sub 18, respectiv 19 ani, vor urma partide la Bucuresti, impotriva echipelor Locomotiva si Aurel Vlaicu. Jocurile se vor disputa miercuri, 7 mai, de la orele 13.00. Pina atunci, simbata, 3 mai, se va disputa returul partidei din prima faza a turneului semifinal de rugby rezervat juniorilor III, intre LPS Focsani si Olimpia Bucuresti. In tur, focsanenii au invins cu 65 - 0. Pe 6 mai se va efectua tragerea la sorti a celor opt echipe calificate mai departe, obiectivul LPS Focsani fiind acela de a prinde primele patru pozitii ale ierarhiei. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 15 ore, 5 minute, 22 secunde
Sa vada toata lumea ce conducere are AJF Vrancea....Duminik nimeni sa nu mai arbitreze dak nu exclud "echipa slobozitilor"
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.