Sport

Energia nu se mai pregateste pe Milcovul II

Cristi Irimia
18 mai 2005 583 vizualizări
"Nu e normal ceea ce ni se intimpla!", spune Dan Dumitru, patronul echipei.


Jucatorii Energiei, in majoritate focsaneni, sint nevoiti sa mearga la Vulturu pentru a se antrena


Divizionara C vrinceana nu a mai primit acceptul in ultimele zile sa se antreneze pe stadionul "Milcovul II", administratorul Dan Ene comunicind aceasta decizie patronului echipei, Dan Dumitru. "Nu stiu daca sint sicane din partea cuiva sau e vorba de altceva. Cert este ca Dan Ene mi-a spus ca nu mai avem voie sa ne pregatim in Sud pentru ca nu avem contract. Pina acum o saptamina am primit acceptul sa facem antrenamente chiar si fara a avea un contract cu Primaria. Cred ca, fiind pe final de campionat, in lupta pentru evitarea retrogradarii, mai puteam fi lasati o luna de zile sa ne antrenam acolo. Nu cred ca este normal ceea ce ni se intimpla, insa ne vom conforma deciziei si vom face pregatire la Vulturu", a spus Dumitru.

Primarul municipiului Focsani, Decebal Bacinschi, spune ca Dan Dumitru urma sa vina la el pentru a clarifica problema antrenamentelor pe "Milcovul II", insa acest lucru nu s-a intimplat: "La sedinta de bilant a Directiei de Sport, i-am spus ca vina la Primarie sa incheie cu noi un contract si sa-i fac programare pentru a face antrenamente la Sud. N-a venit nici pina acum", a explicat Bacinschi situatia ivita.

Pina la urma, echipa este cea care are de suferit si cum fotbalul vrincean a ramas fara Unirea Focsani, exclusa din Divizia B, Energia Vulturu a ramas singurul ambasador al sportului-rege vrincean in Romania.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.