Sport

Fotbal pe Milcovul II

Dan Chiriac
23 apr 2008 763 vizualizări
Iubitorii fotbalului din Focsani au astazi ocazia sa urmareasca trei partide in Complexul Sportiv "Milcovul".

CSM Focsani - LPS Galati, de la orele 12.00 si 14.00, in campionatul de juniori

Cuplajul fotbalistic va incepe la orele 12.00 si se va incheia la orele 19.00, atunci cind se va fluiera finalul in partida dintre CSM Focsani si FC Brasov. Prima partida va avea loc de la orele 12.00, pe stadionul Milcovul II, si va opune formatiile de juniori A ale CSM Focsani si LPS Galati. Partida va fi arbitrata de Cristian Agache, George Dragoescu si Lucian Moldovanu - toti din Bacau. Tot pe stadionul "Milcovul" II, de la orele 14.00, se disputa jocul juniorilor B dintre CSM Focsani si LPS Focsani. Brigada de arbitri va fi aceeasi, numai ca, de aceasta data, la centru va arbitra George Dragoescu. Echipele de juniori ale CSM Focsani se afla la mijlocul clasamentului si au ca obiectiv in acest sezon o clasare cit mai buna. Antrenorii formatiilor de juniori sint Orlando Serbanica, Alin Samoila si Dan Banica. (Dan CHIRIAC)


Martis arbitreaza Dinamo - Craiova


Centralul focsanean Marius Martis a fost delegat sa conduca la centru partida dintre Dinamo si Universitatea Craiova. Partida se disputa azi, de la orele 18.00, si va fi transmisa in direct de postul National TV. Martis va fi ajutat la cele doua linii de Catalin Savu - Galati si Irina Mirt - Bucuresti. Rezerva la acest joc este Teodor Craciunescu, iar observatori federali Iosif Urs si Mircea Salomir. Ionica Serea va fi rezerva la partida dintre Unirea Urziceni si Rapid. Intilnirea va incepe la orele 20.30 si va fi transmisa in direct de Kanal D. La centru, partida de la Urziceni va fi condusa de Augustus Constantin - Rm. Vilcea, ajutat la cele doua linii de Eduard Dumitrescu - Pitesti si Daniel Demetrescu - Rm. Vilcea. (Dan CHIRIAC)



Cristi Rusu, observator la Pitesti


Focsaneanul Cristi Rusu a fost delegat ca observator federal la partida dintre FC Arges Pitesti si Poli II Timisoara, care are loc astazi, de la orele 14.00. Partida se disputa pe stadionul din Trivale si este transmisa in direct de postul TV sport.ro. Intilnirea va fi condusa la centru de buzoianul Victor Stanisteanu, ajutat la cele doua margini de Costin Florescu si Aurel Florescu. (D. C.)


Iliev, invingator la ONS


Alin Iliev, sportivul legitimat la Liceul cu Program Sportiv Focsani, a cistigat Olimpiada Sportului Scolar, dupa ce s-a impus in crosul ce s-a desfasurat la Pitesti. Sportivul este pregatit de profesorul Gicu Alexandrescu. La intreceri au luat parte un alt sportiv focsanean si doi adjudeni, dar acestia nu s-au clasat pe podium. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.