Sport

Pompierii vrinceni, batuti de cei constanteni

Dan Chiriac
11 apr 2008 621 vizualizări
Echipa de fotbal a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a pierdut ieri partida disputata la Sala Polivalenta, in compania echipei ISU Constanta.

Azi, si politistii vrinceni incearca sa-i invinga pe cei din Galati

Echipa de la malul marii a invins cu 5 - 1, unicul gol al focsanenilor fiind marcat de Emilian Chivu, fotbalistul care a jucat in echipa nationala de futsal. La competitie participa cinci echipe din cadrul Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta ale judetelor Braila, Constanta, Galati, Tulcea si Vrancea. Campionatul este organizat de catre ISU Vrancea, conform calendarului Asociatiei Sportive a Pompierilor din Romania, cu sprijinul Asociatiei Judetene pentru Sport si a Directiei pentru Sport. Partidele se joaca cu minge de futsal. Ultimele jocuri ale turneului au loc in aceasta dimineata, la Sala Polivalenta. Tot astazi, dar pe Stadionul Milcovul, are loc faza zonala a Campionatului MIRA. De la orele 11.00 se vor intilni IPJ Buzau si IPJ Braila, iar de la orele 13.00, IPJ Vrancea va da piept cu IPJ Galati. Invingatoarele se vor califica in faza urmatoare a competitiei. (Dan CHIRIAC)



Stan Gheorghiu, observator la Pitesti


Presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, va fi observator federal la partida dintre FC Arges si FC Bihor, din cadrul Ligii a doua, seria a doua. Partida se va disputa duminica, de la orele 13.00, in Trivale. Totodata, azi, patru arbitri vrinceni vor oficia la Liga a treia. Jocul dintre Cetate Suceava si Raraul Cimpulung Moldovenesc va fi condus la centru de Alin Samoila, in timp ce Claudiu Brasoveanu va fi rezerva la jocul dintre Politehnica Galati si Laminorul Roman. Cristi Rusu este observator la meciul Cetate Tg. Neamt si Otelul II Galati, care are loc miine, de la orele 17.00. (Dan CHIRIAC)


Energia Vulturu, favorita in Liga a patra


Aseara au avut loc jocurile etapei a 20-a a Ligii a patra. Pina la inchiderea editiei noastre, se jucasera partidele Energia Vulturu - Vointa Cirligele, incheiata cu scorul de 3 - 1 si Unirea Milcovul - Vulturul Focsani, cu scorul 5-2. In urma acestor rezultate, Energia Vulturu este favorita la ocuparea primului loc. Aseara s-au mai jucat urmatoarele partide: Grupa A - Victoria Bordeasca - National Golesti (3 - 0 MV), Vointa Sl. Ciorasti - AS FC Unirea Focsani, ASA Steaua - Flacara Urechesti, Zorile Cotesti - AS Tataranu, Victoria Gologanu - FC Dumitresti, iar in Grupa B: Unirea Bolotesti - Chimica Marasesti, Avintul Jaristea - FCM Adjud, Romstar Panciu - Viticultorul Virtescoiu, Viitorul Homocea - Siretul Suraia, Vointa Odobesti - Trotusul Ruginesti si Unirea Tifesti - Unirea Pufesti. Comisia de Disciplina din cadrul AJF Vrancea a decis sa-l suspende pe portarul echipei FC Dumitresti, Ionut Oancea, pentru patru etape, dupa ce acesta l-a bruscat pe centralul Alin Samoila. Totodata, Chimica Marasesti a pierdut la masa verde partida jucata la Tifesti, pe teren 1 - 0 pentru Marasesti, pentru ca a folosit un jucator aflat in stare de suspendare. (Dan CHIRIAC)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.