Sport

CSM Focsani a pierdut meciul de la Otopeni

Dan Chiriac
10 apr 2008 868 vizualizări
CS Otopeni - CSM Focsani 3 - 1 (1 - 1), in etapa de ieri a Ligii a doua la fotbal u focsanenii au jucat bine, dar au pierdut fiind "ajutati" si de centralul Deca

CSM Focsani a facut o partida buna, ieri, la Otopeni, insa a pierdut dupa doua minute de nostalgie si o lovitura libera discutabila dictata de centralul Daniel Deca. Evolutia de ieri ne da sperante ca echipa nu va retrograda si va reusi sa-i invinga simbata pe jucatorii de la formatia Dunarea Galati. In meciul de la Otopeni, in multe momente, nu s-a vazut diferenta de locuri in clasament intre cele doua formatii. A fost nevoie de doua momente de neatentie si de interventa centralului din Braila pentru ca Otopeniul sa treaca de CSM Focsani. Partida a inceput cu ocazia lui Craciun, din minutul 6, fundasul focsanean ratind finalizarea dupa o faza lucrata frumos cu Rosu. Ocazia lui Kalle din minutul 13 avea sa anunte deschiderea scorului, produsa doar peste un minut. Claudiu Dumitrescu a centrat in fata portii, iar Kalle a reluat cu capul in plasa. Cinci minute mai tirziu, Kamel Bettiche nu a profitat de gafa portarului Bobariu. Focsanenii au reusit un gol foarte frumos, dupa prima jumatate de ora de joc. Ramon Parra l-a deschis excelent pe culoar pe Rosu, care a lobat mingea peste Bobariu. In drumul spre gol, mingea a lovit si bara. Repriza a doua a inceput intr-o nota de echilibru, gazdele avind nevoie de ajutor pentru a se desprinde. Braileanul Deca a inventat o lovitura libera din marginea careului, dupa cum au comementat oficialii echipei, Dicu a trimis spre vinclu, Ivanciu a respins in bara, iar mingea a ajuns la Tatarciuc, care cu capul a trimis in poarta goala. Doua minute mai tirziu, Belici a prins un sut norocos de la 16 metri, mingea l-a lovit si pe Craciun si scorul a devenit 3 - 1. Doar Curteanu, in minutele de final, a mai avut ocazia sa reduca diferenta. (Dan CHIRIAC)


CS Otopeni - CSM Focsani 3 - 1 ( 1 - 1)

Stadion: "Orasenesc". Spectatori: 800

Au marcat: Kalle 14, Tatarciuc 64, Belici 66 / Rosu 31

Cartonase galbene: Belici 30, Dumitrescu 42, Alistar 72 / Craciun 69, Rosu 75

Arbitri: Daniel Deca - Braila, Bogdan Hirlab - Brasov si Valentin Avram - Bucuresti.

Rezerva: Luciliu Zaharia (Braila)

Observator federal: Iosif Olah (Sf. Gheorghe)

CS Otopeni: Bobariu - Alistar, Tatarciuc, Iodi - Pirvu, Cl. Dumitrescu, Pana ( 70 Manea), Corcoveanu - Dicu (65 Ene), Kalle (74 Rusescu), Belici.

Antrenor: Liviu Ciubotariu.

CSM Focsani: Ivanciu - Toader, Craciun, Ionescu, Gurguiatu - L. Dumitru (71 Caluda), Bucataru, Dantes (68 Caluda), Rosu - Ramon Parra (76 Curteanu), Bettiche.

Antrenor: Gica Mihali.


Rezultatele etapei de ieri


Sportul St. - Forex Brasov: 0 -0

Petrolul Ploiesti - Dunarea Giurgiu: 7 -1

FC Botosani - Inter Gaz: 0- 0

Dunarea Galati - Concordia Chiajna: 0 -1

CS Otopeni - CSM Focsani: 3 -1

Dinamo2 - Delta Tulcea: 2 -2

Prefab Modelu - FC Sacele: 4 -0

FC Cimpina - Progresul Buc: 2 -1

FC Brasov - FC Bacau: 4 -2


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 6 ore, 42 minute, 54 secunde
am 34 de ani sunt din focsani dar nu cred ca in aceasta viata voi vedea si eu CSM FOCSANI in liga 1! DAR TRAIESC CU SPERANTA!!!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.