Sport

Turneul final are loc la Focsani

Dan Chiriac
9 apr 2008 781 vizualizări
Sala Polivalenta din Focsani va fi saptamina viitoare gazda turneului semifinal al campionatului national de baschet Under 18. CS Olimp Focsani lupta pentru a se califica la turneul final.

Echipa de baschet Under 18 Olimp Focsani va organiza turneul final al campionatului national

Clasata dupa primul turneu semifinal pe locul 3, echipa focsanenana are nevoie de doua victorii in turneul de la Focsani pentru a-si asigura prezenta in primele patru locuri calificante. In cazul obtinerii biletelor pentru ultimul act, focsanenii vor organiza turneul final in Sala Polivalenta din Focsani. Evenimentul va fi o reeditare a celor doua turnee finale care au fost organizate la Focsani in anii 2002 si 2003. Atunci, Universitatea Cluj a cistigat in doua rinduri, intr-unul dintre ani, dupa o finala cu Olimp Focsani. "In luna mai, Sala Polivalenta va organiza turneul final al echipelor de baschet U 18", a confirmat Petre Plopeanu, directorul Directiei pentru Sport. Incepind de azi, juniorii U 14 joaca la rindul lor pentru calificare la turneul final, in al doilea turneu semifinal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.