Sport

Pe ultima suta de metri inainte de jocul cu Sportul

Dan Chiriac
28 mar 2008 717 vizualizări
CSM Focsani a intrat in linie dreapta pentru jocul de miine, din Regie, in compania echipei Sportul Studentesc. Fotbalistii focsaneni vor efectua in aceasta dimineata un ultim antrenament inainte de a pleca spre Bucuresti.

Tot in aceasta dimineata, Gica Mihali va anunta lotul de 18 care va face deplasarea in Regie. Dupa terminarea partidei din etapa trecuta, pierduta cu 0 -1 in fata Petrolului, principalul focsanenilor a spus ca mai multi jucatori i-au inselat asteptarile si ca este suparat pe atacul echipei, care nu a marcat nici un gol in cele patru meciuri din retur. In aceste conditii este de asteptat ca Mihali sa vina cu surprize in ceea ce priveste lotul pentru meciul cu Sportul. Comisia Centrala a Arbitrilor a decis si brigada de arbitri care va conduce jocul din Regie. La centru va fi o femeie, Cristina Ionescu - Alexandria, ajutata la cele doua linii de Flavius Damaschin - Timisoara si Petre Gaspar - Timisoara. Rezerva este Petrica Burcea - Giurgiu. Observator federal este Vali Ionita - Bucuresti. Azi, in jurul orelor 13.00, lotul focsanenilor va pleca spre Bucuresti. (D. C.)

Derby-ul se joaca in mai


Federatia Romana de Rugby a decis ca partida dintre Colegiul «Aurel Vlaicu» si LPS Focsani din Superliga Nationala de juniori sa se dispute pe data de 7 mai. Partida trebuia sa aiba loc duminica trecuta, dar a fost aminata pentru ca ambele echipe aveau jucatori la loturile nationale. In aceste conditii, cele doua echipe care se lupta pentru calificarea in semifinalele campionatului se vor intilni la inceputul lunii mai. Partida este importanta pentru ambele echipe, care au nevoie de victorie pentru a spera la locul secund, care confera in semifinale dreptul de a juca pe propriu teren. (D. C.)


Jandarmii joaca finala cu Armata


Cupa Jandarmeriei, competitie de minifotbal ce are loc la baza sportiva "Dagemar", si-a desemnat finalistele. ASA Steaua Focsani a trecut cu 9 - 4 de Penitenciar in prima semifinala, in timp ce a doua semifinala s-a incheiat cu victoria Jandarmeriei, 14 - 3, in fata selectionatei presei. Inainte de meci s-a tinut un moment de reculegere in memoria arbitrului Razvan Iconaru, decedat in tragedia rutiera de la Urziceni. Finala competitiei are loc luni, de la orele 15.00. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.