Sport

Revine Superliga de juniori

Dan Chiriac
27 mar 2008 764 vizualizări
Rugbystii U19 de la LPS Focsani vor disputa duminica partidele restanta din cadrul primei etape a returului Superligii nationale.

Adversara va fi echipa CSS Birlad, intr-un joc care va incepe la orele 12.00. Juniorii U18 vor avea acelasi adversar, dar de la orele 14.00. Partidele au fost aminate pentru ca echipa focsaneana a avut jucatori la lotul national. Etapa viitoare, focsanenii vor disputa primul derby al returului, in deplasare cu Colegiul "Aurel Vlaicu" Bucuresti, o contracandidata la locul secund. Focsanenii au nevoie de victorie in jocul de la Bucuresti pentru a putea emite pretentii la locul secund. Pozitia a doua confera dreptul ca in semifinale sa joci pe teren propriu, avantaj care poate duce echipa focsaneana in finala campionatului. In prezent, LPS Focsani se afla pe locul patru, la distanta mica de pozitia secunda, dar are nevoie de puncte in deplasarile de la Colegiul Aurel Vlaicu, Metrorex si Cleopatra Mamaia. (Dan CHIRIAC)



Focsaneni delegati la Liga a treia


Comisa Centrala a Arbitrilor a delegat mai multi arbitri vrinceni la jocurile din etapa de miine a Ligii a treia. Alin Samoila va conduce la centru partida dintre Poli II Iasi si Bujorii Tg. Bujor, alaturi de asistentul focsanean Florin Danciu. Meciul dintre Petrolul II Ploiesti si Chimia Brazi il va avea la una dintre margini pe asistentul focsanean Danut Dumitriu. (D. C.)


Se reuneste comisia impotriva violentei in sport


Astazi se va reuni la Focsani Comisia judeteana de actiune impotriva violentei in sport. Sedinta va incepe la orele 11.00 si va avea loc la sediul Directiei pentru Sport. La activitati sint invitati sa participe oameni din lumea sportului, dar si subprefectul Ion Oprea. (D. C.)


Juniorii nu joaca


Echipele de juniori A si B de la CSM Focsani nu vor juca in etapa de duminica a campionatului national. Focsanenii ar fi trebuit sa intilneasca pe colegii de la CF Braila, dar aceasta echipa s-a retras din campionat. Etapa trecuta, CSM Focsani a pierdut cu 0 - 3 si 0- 4 partidele jucate in deplasare cu formatia Farul Constanta. (D. C.)


Politia a batut pompierii


Faza judeteana a campionatului national de fotbal al Ministerului Internelor si Reformei Administrative s-a incheiat cu victoria echipei IJP Vrancea. Formatia pregatita de Gabi Stefanescu si Enache Manolache a invins marti, pe stadionul "Milcovul 2", cu scorul de 7 - 5 dupa prelungiri, echipa ISU. La meci a asistat intreaga comanda a politiei vrincene, comisarii sefi Viorel Serbanoiu, Gavril Iacob si Ionel Popescu care au dat indicatii celor din teren. Dupa ce la pauza a fost 0 - 0, repriza a doua a fost una animata, la final scorul fiind egal, 3 - 3. Au urmat doua reprize de prelungiri a 15 minute, in care s-au marcat alte sase goluri. In final, politistii s-au impus cu 7 - 5, omul decisiv fiind Daniel Maican, autor a cinci goluri. (D. C.)


Presa joaca cu jandarmeria


Cupa Jandarmeriei, competitie de minifotbal ce are loc la baza sportiva "Dagemar" isi va consuma azi semifinalele. De la orele 15.00 selectionata presei va intilni echipa jandarmilor. In sferturile de finala, ziaristii au invins cu 9 - 4 pe cei de la Primaria Focsani. in cea de-a doua semifinala se vor intilni formatiile Penitenciarului si ASA Steaua. (D. C.)



La un pas de faza finala


u mai multe echipe scolare au ratat calificarea la faza nationala


Olimpiada Sportului Scolar si-a desemnat saptamina trecuta mai multe cistigatoare la fazele zonale. Inspectoratul Scolar, impreuna cu Directia pentru Sport si Liceul "Emil Botta" Adjud au organizat etapa de zona rezervata elevilor de gimnaziu la handbal baieti. Au luat parte echipe din judetele Buzau, Braila, Galati, Tulcea, Constanta si formatia Liceului "Emil Botta" Adjud pregatita de profesorul Emil Dumitru, care in final s-a clasat pe locul trei. Tot la sfirsitul saptaminii trecute, Vrancea a fost reprezentata la Constanta de echipa de fotbal a Liceului "Emil Botta" Adjud, care a fost insotita de profesoara Eugenia Toma si care a ocupat la final locul sase. La Buzau s-a deplasat echipa de handbal baieti a Scolii din comuna Paunesti, pregatita de profesorul Gabriel Manea si care s-a clasat pe locul secund. Echipa de volei de la Scoala Golesti, antrenata de profesorul Petrica Damian, a obtinut locul cinci. Cel mai aproape de calificarea la faza finala a fost Scoala Vulturu, care la etapa de zona a invatamintului primar din mediul rural a pierdut calificarea la golaveraj, ocupind in final locul secund. Echipa din Vulturu este pregatita de profesorii Stanel Ionita si Gheorghe Dumitran. (Dan CHIRIAC)



Galatiul a batut la Vaslui


Divizia A de handbal masculin revine in actualitate dupa doua saptamini de pauza. CSM Focsani va juca duminica, de la orele 11.00, o partida foarte importanta, in deplasare, la Iasi. Pentru a-si mentine pozitia secunda in clasament si pentru a ramine in plasa liderului din Galati, focsanenii au nevoie de un succes in Copou. In turul campionatului, focsanenii au invins la Iasi, dar de aceasta data va fi si mai greu, gazdele dorind sa termine pe locul secund. Intr-o partida disputata in avans, Universitatea Galati a invins la opt goluri la Vaslui si s-a distantat la cinci puncte de CSM Focsani. (Dan CHIRIAC)


Duminica au loc partidele


Politehnica Iasi - CSM Focsani

HC Vaslui - Universitatea Galati 30 - 38

CSU Neptun Constanta - CSS Bacau


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.