Sport

Presa a batut presa

Dan Chiriac
26 mar 2008 626 vizualizări
Selectionata presei vrincene a obtinut un alt succes intr-o partida disputata luni, in compania politistilor vrinceni.

Intr-o partida de fotbal ce a durat 90 de minute si care a avut loc pe terenul sintetic de la baza sporitva "Paradisul Verde", «presarii» au trecut de selectionata politistilor cu scorul de 18 - 15, luindu-si astfel revansa pentru infringerile anterioare. Din selectionata presei vrincene au facut parte Bogdan Iaru, Dan Chiriac, Nicu Negoita, Radu Marius, Daniel Belea, George Dumitru, Dan Nicolau si Cornel Gheoca. In aceasi zi, presarii au invins in cadrul Cupei Jandarmeriei echipa Primariei Focsani cu scorul de 9 - 4. Miine, in semifinalele acestei competitii, selectionata presei va da piept cu echipa jandarmilor. (Dan CHIRIAC)


Jandarmii din MIRA lupta la Oradea


Incepind de azi, la Oradea, are loc finala pe tara a campionatului Ministerului Internelor si Reformei Administrative unde participa sportivi din cadrul ministerului. La competitie se vor intrece judoka din cadrul inspectoratelor de politie, jandarmi si pompieri. Judetul Vrancea va fi reprezentat de patru sportivi si o sportiva, care vor incerca sa aduca medalii. Sportivii vrinceni care iau parte la competitia de la Oradea sint Cristina Balaban, Adrian Moldoveanu, Nicolae Enache, Iulian Lupusoara si Nicolae Alexandru. (D. C.)


Alin Moldoveanu, argint la Cupa Mondiala


Primul sportiv roman calificat la Olimpiada de la Beijing, tragatorul Alin Moldoveanu, a obtinut medalia de argint la Cupa Mondiala ce s-a desfasurat in Brazilia. Focsaneanul a obtinut acelasi numar de puncte cu primul clasat, dar a avut un punctaj inferior in finala, motiv pentru care a fost clasat la final pe locul II. Cu toate acestea, Alin Moldoveanu s-a declarat mai mult decit multumit de noua lui performanta pentru care a muncit foarte mult. Sportivul este legitimat de la inceputul acestui an la Dinamo Bucuresti. Totusi, in contractul de transfer de la Clubul Sportiv Unirea Focsani se specifica faptul ca Alin Moldoveanu va reprezenta si Focsaniul la Jocurile Olimpice de la Beijing. Acesta a fost declarat cel mai bun sportiv vrincean al anului 2007. Pentru cel mai important moment sportiv al anului, tragatorul focsanean a spus ca are ca obiectiv cistigarea unei medalii, in ciuda faptului ca este constient ca intrecerile de la Beijing vor fi foarte dificile, iar concentrarea trebuie sa fie maxima. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.