Sport

Daniel Fusaru, vicecampion national la Kata

Dan Chiriac
21 mar 2008 504 vizualizări
Daniel Fusaru, maestru emerit al sportului romanesc si multiplu campion national, european si mondial la Karate, a obtinut un nou titlu de vicecampion national la Kata la editia din acest an a Campionatului National de Karate SKDUN, de la Bucuresti.

ceasta performanta survine dupa ce la inceputul lunii martie Daniel Fusaru a obtinut doua medalii de aur si una de argint la Open-ul Belgiei. De asemenea, sportivii antrenati de sensei Daniel Fusaru au obtinut rezultate deosebite la aproape toate categoriile de virsta si grad la care au participat, atat la Kata, cit si la Kumite. Micutii sportivi antrenati de Daniel Fusaru au obtinut trei titluri de campion national, doua titluri de vicecampion si cinci medalii de bronz. "Chiar si cei care nu au obtinut medalii s-au comportat foarte bine si sint de apreciat, iar ca antrenor pot spune ca sint multumit de toti copiii. Rezultatele acestor micuti valorosi i se datoreaza in parte si senpai-ului Marius Pahone, cel care se ocupa de initierea grupelor de incepatori. Multumim conducerii Colegiului National "Al. I Cuza" Focsani si catedrei de sport care ne sprijina in activitatea pe care o desfasuram, dojo-ul nostru fiind sala de sport a acestui colegiu. Si nu in ultimul rind multumim firmei Scorpion, a carei imagine o reprezint", a spus maestrul Daniel Fusaru. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.