Sport

Un bucurestean arbitreaza cu Petrolul

Dan Chiriac
21 mar 2008 547 vizualizări
Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca partida dintre CSM Focsani si Petrolul Ploiesti, de miine, de la orele 11.00, sa fie condusa la centru de un bucurestean.

Mai multi tineri din Focsani intentioneaza infiintarea unei noi galerii

Claudiu Baboia va fi ajutat la cele doua linii de Mircea Orbulet - Bucuresti si Florin Paunescu - Rm. Vilcea. Arbitrul de rezerva va fi ieseanul Valentin Hanceariuc, cel care a arbitrat la amicalul de luna trecuta dintre Poli Iasi si CSM Focsani. Observatorul federal este tot bucurestean, Vali Ionita urmind a supraveghea partida de pe Milcovul. Partida cu Petrolul se anunta una cruciala in lupta pentru evitarea retrogradarii. Orice alt rezultat decit victoria nu face altceva decit sa anuleze rezultatul bun de la Dorohoi. Totodata, Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca jocul dintre Concordia Chiajna si CS Otopeni sa fie condus de o brigada focsaneana, formata din Ionica Serea, Danut Dumitriu si Lucian Sirbu.


Galerie la peluza Sud


Mai multi tineri din Focsani au trimis pe adresa redactiei mesaje prin care anuntau infiintarea unei noi galerii, independente de ceea existenta in acest moment. "Toti cei care doresc sa se reuneasca intr-o noua galerie, care va sta la peluza si se va numi Ultra Boys Focsani - Peluza Sud, sint asteptati simbata dimineata, la orele 10.30, in spatele vestiarelor, pentru o prima intilnire", se arata in mesajele care au circulat si prin Y! Messenger. Ultra Boys Focsani este numele pe care l-a purtat galeria focsanenilor in urma cu mai multi ani si este in prezent denumirea fractiunii steliste care face deplasarea la multe dintre meciurile echipei bucurestene. "Nu stim despre acest proiect, nici cine sint initiatorii, dar vom vedea despre ce e vorba. Speram ca la meciurile Focsaniului sa vina tot mai multi suporteri. E important ca o galerie adevarata sa stea la peluza si sa cinte pentru favoriti", ne-a spus Marian, unul dintre liderii fractiunii steliste Ultra Boys Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.