Sport

Serea, delegat din nou la centru

Dan Chiriac
19 mar 2008 717 vizualizări
Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca focsaneanul Ionica Serea sa arbitreze partida dintre Dacia Mioveni si Otelul Galati, din etapa de astazi a Ligii intii.

Tot azi, arbitrul focsanean Marius Martis va fi rezerva la jocul dintre FC Vaslui si Poli Timisoara, un adevarat derby intre Est si Vest, daca ar fi sa copiem moda NBA-ului in materie de dueluri puternice in sport. Ambele partide vor fi televizate si vor incepe la orele 15.00. Vineri, arbitrii vrinceni vor oficia la Rimnicu Sarat. Partida dintre CSM Rm. Sarat si Aversa Bucuresti va fi condusa la centru de arbitrul Alin Samoila, ajutat la cele doua linii de doi ploiesteni. Rezerva este tehnicianul Gica Mihai din Focsani. Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, Stan Gheorghiu, va fi observator federal la partida din Liga a treia dintre AS Clinceni si AS Filipestii de Padure. In alta ordine de idei, miercuri, 26 martie, Comisia Centrala a Arbitrilor i-a convocat pe toti cavalerii fluierului din tara pentru analiza primelor sase etape din anul 2008. Din Vrancea vor participa cei doi "fluierasi", Ionica Serea si Marius Martis. Cei doi au fost delegati in acest an la citeva partide, la centru, dar si ca arbitri de rezerva. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 1 ora, 3 minute, 5 secunde
Imi pare bine ca domnu Ionica Serea albitreaza din nou la centru.A fost,este si va ramane un albitru foarte bun.
, acum 739393 zile, 1 ora, 3 minute, 5 secunde
Am efectuat stagiul de pregatire pentru arbitraj sub indrumarea domnului Serea si as putea garanta ca acest om nu a fost corupt ! Pacat ca un mare talent al arbitrajului este inlaturat citeste integral
, acum 739393 zile, 1 ora, 3 minute, 5 secunde
serea nu e fluierasul vostru...mai voi astia cu ziarul...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.