Sport

Peste 2.000 de spectori la un meci de Liga a doua

Dan Chiriac
18 mar 2008 564 vizualizări
Atmosfera la partida de simbata de la Dorohoi, dintre FC Botosani si CSM Focsani, scor 0-0, a fost una foarte placuta, asa cum se intimpla in anii precedenti la meciurile de fotbal din Liga a doua.

Gazonul din Dorohoi este refacut complet

Dupa mult timp, tribunele, e drept destul de micute, ale stadionului din Dorohoi au fost aproape pline. Au fost doua galerii active, cea a gazdelor numeric superioara si cei 20 de fani focsaneni care au fost avantajati de pozitionarea pe stadion si s-au auzit mai mult pe parcursul jocului. De la Botosani au sosit autocare care au adus publicul obisnuit, dar si patru autobuze puse la dispozitie pentru galeria botosaneana. Gazonul din Dorohoi este refacut complet si acum se prezinta in conditii foarte bune pentru meciurile Ligii a doua. Oficialii gazdelor nu au uitat de cel mai mare jucator roman, Nicolae Dobrin, care de-a lungul timpului a jucat si la FC Botosani. In spatele uneia dintre porti a fost afisat un banner cu Dobrin, insotit de doliu.


Ovidiu Rusu a fost la TVR Iasi


Directorul sportiv al CSM Focsani, Ovidiu Rusu, a fost prezent aseara la emisiunea Arena de la postul regional TVR Iasi. Ovidiu Rusu a vorbit despre meciul de la Botosani, pe care focsanenii au fost la un pas de a-l cistiga, dar au ratat ocaziile partidei prin Parra Ignacio si Bettiche. Alaturi de Ovidiu Rusu, la dezbatere a mai luat parte reprezentantul clubului FC Botosani, in timp ce presedintii cluburilor Dunarea Galati si FCM Bacau au intervenit telefonic. (Dan CHIRIAC)












În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.