Sport

Alin Moldoveanu si-a povestit calificarea la TVR Iasi

Dan Chiriac
13 mar 2008 665 vizualizări
Primul sportiv roman calificat la Olimpiada de la Beijing si-a povestit cariera de pina acum in cadrul emisiunii sportive Arena, ce a fost difuzata de TVR Iasi.

Acesta a anuntat ca are ca obiectiv o medalie la olimpiada de la Beijing

Tragatorul Alin Molodveanu a povestit modul in care a reusit sa se califice la Jocurile Olimpice dupa doua etape de Cupa Mondiala. Sportivul a spus ca a reusit sa obtina calificarea la Beijing pe ultima suta de metri, dupa ce inainte de concursul de la Munchen sansele sale erau foarte mici. "Orice concurs la noi este dificil si necesita concentrare maxima. Departajarea se poate face si la jumatate de punct, ceea ce inseamna cinci milimetri, cit un cap de ac, iar noi tragem de la zece metri. O ratare te poate duce trei-patru locuri mai jos, iar o a doua ratare te scote definitv din lupta", a povestit Alin Moldoveanu. Sportivul este legitimat de la inceputul acestui an la Dinamo Bucuresti. Totusi, in contractul de transfer de la CS Unirea Focsani se specifica faptul ca Moldoveanu va reprezenta si Focsaniul la Olimpiada de la Beijing. Tagatorul focsanean a spus ca are ca obiectiv cistigarea unei medalii la cel mai important eveniment sportiv al anului, in ciuda faptului ca este constient ca aceasta competitie va fi foarte dificila, iar concentrarea trebuie sa fie maxima. (Dan CHIRIAC)


Judoka, medalii in Croatia


Lotul national feminin U 17 a Romaniei a obtinut trei medalii la un concurs in Croatia. Acesta a contat ca si turneu de calificare la Campionatele Europene. Lotul feminin U 17, care se pregateste la Focsani sub indrumarea profesorului Stanica Grosu, s-a intors cu doua medalii de aur, obtinute de Loredana Ohii si Raluca Dumitrascu, la categoriile 57 si 44 kg si una de argint, cistigata de Ana Maria Ghindariu - 44 kg. (Dan CHIRIAC)


Karate la Polivalenta


Aseara, la Sala Polivalenta din Focsani, a avut loc o demonstratie de karate shotokan, sustinuta de un mare maestru japonez. Toshiaki Namiki a fost si anul trecut in Focsani si a avut o astfel de demonstratie impreuna cu sportivii de la CS Unirea Focsani. Japonezul, care are centura neagra 8 dan, a adus sute de spectatori in tribunele salii. (Dan CHIRIAC)


Danciu si Stanila, la Insuratei


Comisia Centrala a Arbitrilor a stabilit componenta brigazilor de arbitri pentru etapa de vineri a Ligii a treia. Florin Danciu din Focsani si Luci Stanila din Dumitresti vor fi la margini la jocul dintre Viitorul Insuratei si Rocar Bucuresti. Cei doi au arbitrat marti partida dintre CF Braila si FCM Birlad, incheiata cu victoria gazdelor, scor 3 - 1. (D. C.)


Lupta pentru turneul final


u CS Unirea Iasi nu s-a prezentat la Focsani


Ieri, la Sala Polivalenta din Focsani, a debutat primul turneu semifinal rezervat echipelor de baschet U 16. Programul partidelor a fost schimbat, dupa ce formatia CS Unirea Iasi nu s-a prezentat la sala, conditii in care in fiecare zi vor avea loc doar cite doua partide. Programul competitiei este urmatorul:


Phoenix Galati - CSS Tirgoviste 93 - 55

CSS Olimp Focsani - LPS Pitesti


Azi


orele 14.00: CSS Tirgoviste - Mondo Bucuresti

orele 16.00: Phoenix Galati - CSS Olimp Focsani


Vineri:


orele 14.00: Mondo Bucuresti - LPS Pitesti

orele 16.00: CSS Olimp - CSS Tirgoviste


Simbata:


orele 14.00: CSS Tirgoviste - LPS Pitesti

orele 16.00: Mondo Bucuresti - Phoneix Galati


Duminica:

orele 9.00: LPS Pitesti - Phoenix Galati

Orele 11.00: Mondo Bucuresti - CSS Olimp Focsani


(Dan CHIRIAC)


Amical la Vulturu


Ocupanta primului loc in seria A a Ligii a patra va disputa in aceasta dupa-amiaza o partida amicala. Cu incepere de la orele 16.15, pe stadionul din comuna Vulturu, echipa locala Energia va intilni pe Chimica Marasesti. Duminica, cele doua formatii vor juca in campionat, de la orele 15.30. Dupa cum se stie, AJF Vrancea a decis ca etapa de duminica din Liga a patra sa aiba loc dupa-amiaza, datorita examenului de categoria I pe care arbitrii il vor sustine la Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 22 ore, 32 minute, 10 secunde
Bravo Alin ; este o performanta extraordinara calificarea la olimpiada.Iti urez multa bafta in continuare si poate vii cu o medialie din China.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.