Sport

Mugurel Draganescu ne arbitreaza la Dorohoi

Dan Chiriac
13 mar 2008 552 vizualizări
CSM Focsani va juca simbata dimineata cu FC Botosani partida din cadrul etapei a 20-a a Ligii a doua. Jocul va avea loc pe stadionul din Dorohoi, pentru ca gazonul celui din Botosani se se afla in plin proces de refacere.

FC Botosani a jucat primul joc la Dorohoi, in debutul returului, cind a trecut cu 3 - 0 de Dunarea Galati. Terenul, cel putin teoretic neutru, ar putea fi un avantaj pentru focsaneni, in conditiile in care botosanenii nu au efectuat prea multe antrenamente la Dorohoi. De asemenea, botosanenii vor fi lipsiti in jocul de simbata de aportul unuia dintre cei mai buni jucatori. Comisia Centrala de Arbitri a decis ca jocul de la Dorohoi sa fie condus la centru de Mugurel Draganescu din Breaza. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Catalin Teodor din Braila si de George Fridl din Comanesti. Rezerva este Petre Meterciuc din Tg. Neamt. Observator federal a fost desemnat Laurentiu Vargatu din Braila. Pentru jocul cu FC Botosani, CSM Focsani va pleca spre Dorohoi dupa antrenamentul de miine dimineata. Tehnicianul Gica Mihali a spus despre jocul cu FC Botosani ca echipa va merge sa-si joace sansa si ca nici un meci nu seamana cu altul, facind referire la prestatia slaba din jocul cu FCM Cimpina. De mentionat ca antrenorul CSM Focsani, Gica Mihali, a fost suspendat pentru o etapa si amendat cu 100 lei dupa ce a fost eliminat in partida de la Modelu. Decizia a fost luata de comisia de disciplina din Federatia romana de fotbal, ieri dupa-amiaza.


Suporterii pleaca la 5.30


Suporterii echipei de fotbal vor pleca spre Dorohoi simbata dimineata, la orele 5.30. Silviu "Gardianu", unul dintre liderii galeriei, spune ca a rezolvat problema mijlocului de transport si ii asteapta pe toti cei care doresc sa mearga la Dorohoi, simbata dimineata, la orele 5.15, in fata Parcului Schuman, locul obisnuit de plecare la partidele pe care CSM Focsani le joaca in deplasare. Suporterii merg astfel din nou intr-o deplasare, dupa ce au lipsit de la partida din prima etapa a returului, la Prefab Modelu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.