Sport

18 ani în vârful galaxiei

Ziarul de Vrancea
12 apr 2021 647 vizualizări

Florentino Perez a candidat șingur și a revenit în funcția de președinte la Real Madrid

Omul de afaceri spaniol Florentino Perez (74 ani), singurul candidat la președinția clubului Real Madrid, a fost reales pentru a șasea oară în această funcție, în noaptea de luni spre marți, urmând să conducă destinele grupării din capitala Spaniei până în 2025. „O singură candidatură a fost validată de către comitetul electoral și Perez a fost ales în mod automat ca președinte, iar reuniunea s-a încheiat la 00:15, precizează comunicatul clubului. Acesta este al patrulea mandat consecutiv pentru Perez și al șaselea în total la conducerea clubului Real Madrid.

Principalele sale obiective în acest nou mandat sunt finalizarea lucrărilor de renovare a stadionului Santiago Bernabeu, gestionarea finanțelor clubului după pandemie și recrutarea lui Kylian Mbappé și/sau Erling Haaland, noile staruri ale fotbalului mondial, aflate în vizorul clubului Real Madrid.

Patron al Grupului ACS, specializat în construcțiile civile și industriale, Florentino Perez (74 ani) a revenit la cârma clubului Real Madrid în 2009, după un o primă etapă ca președinte al „galacticilor”, între 2000 și 2006. El a fost reales apoi în acest post în 2013 și 2017, fără să aibă vreun contracandidat.

În total, Florentino Perez a petrecut 18 ani în fruntea clubului Real Madrid, care a obținut în total 26 de trofee sub conducerea sa, fiind depășit doar de legendarul președinte Santiago Bernabeu, sub comanda căruia madrilenii au cucerit 31 de titluri, între 1943 și 1978.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.