Sport

Judoka merg in Croatia

Dan Chiriac
6 mar 2008 547 vizualizări
Lotul national feminin U 17 a Romaniei va pleca in Croatia. Judoka vor lupta la un concurs care va conta ca si turneu de calificare la Campioantele Europene

Lotul feminin U 17, care se pregateste la Focsani sub indrumarea profesorului Stanica Grosu, este format din urmatoarele sportive: 44 kg: Raluca Dumitrascu, Victoria Baicea, 52 kg - Olga Rus si Mihaela Gavat, 57 kg - Bianca Miloiu, 63 kg - Karola Pandi. (Dan CHIRIAC)


Stan Gheorghiu, observator la Rm. Sarat


Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, Stan Gheorghiu a fost desemnat observatorul partidei dintre Onyx Rm. Sarat si Juventus Bucuresti. Partida va avea loc vineri, de la orele 15.30, pe stadionul "Olimpia". Meciul va fi condus la centru de bacauanul Cristi Sava, ajutat la cele doua linii de Ionut Borcan - Ploiesti si Ciprian Geambazu - Ploiesti. Totodata, Emil Voicu a fost delegat sa conduca la centru partida dintre CSM Focsani si FCM Cimpina, din etapa a 19-a a Ligii a doua. La cele doua margini, bacauanul va fi ajutat de Sebastian Stoianov - Constanta si Vladimitr Urzica - Piatra Neamt. Rezerva este Vasile Ferica - Bacau. Totodata, Marius Martis va conduce la centru partida dintre Dinamo 2 - FC Brasov, din cadrul aceleasi etape. Unul ditnre asistenti este Danut Dumitriu. Jocul dintre Dunarea Galati si Petrolul Ploiesti il va avea la o linie pe focsaneanul Lucian Sirbu, iar rezerva este Alin Samoila. (Dan CHIRIAC)


Georgian Feraru ataca Cupa Romaniei


u boxerul de la CS Unirea si-a gasit sponsor din lumea politicii


Georgian Feraru, boxerul legitimat la CS Unirea Focsani, se pregateste pentru Cupa Romaniei, care va avea loc pe 17 martie la Bucuresti. Focsaneanul este singurul boxer care a adus un titlu european pentru Vrancea si are ca obiectiv cistigarea Cupei Romaniei in acest an. Deplasarea sportivului focsanean va fi asigurata de Ion Andone, presedintele Partidului Uniunea Populara Social Crestina - filiala Vrancea. Acesta sustine ca va asigura toate cheltuielile de deplasare, precum echipamentul si intretinerea sportivul la competitiile viitoare. "M-am hotarit sa-l ajut pentru ca este un sportiv de valoare si am sperante ca va reusi in sport si va avea performante multe pentru Vrancea", a spus Ion Andone. (Dan CHIRIAC)


Strainii de la CSM Focsani buni de joc


In cursul zilei de ieri, cei doi jucatori straini ai echipei de fotbal CSM Focsani au primit cartea verde si permisul de munca, astfel incit acestia pot evolua in meciul de simbata cu FCM Cimpina. Chilianul Ramon Parra si francezul Mohamed Konate au devenit buni de joc dupa ce au primit actele necesare. In lipsa acestora, cei doi nu au putut evolua in partida din prima etapa cu Prefab Modelu. Pe de alta parte, Stelian Isac nu a primit cartea verde si nu va putea juca in partida de simbata. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.