Sport

Grupe de copii la Dumitresti

Dan Chiriac
26 feb 2008 672 vizualizări
Fostul fotbalist al Unirii Focsani, Marius Bodoc, a infiintat la Dumitresti doua grupe de copii. Prin aceasta decizie, Bodoc doreste sa asigure si viitorul fotbalistic al comunei de pe Valea Milcovului.

De altfel, FC Dumitresti a pierdut partida disputata duminica la Mindresti, cu Vulturul SLD, dar a avut pe teren mai multi copii de clasa a opta, care au aratat reale calitati. Desi mai au multe de invatat, copii s-au luptat pentru minge si s-au bucurat ca au putut debuta la o virsta frageda intr-o partida a echipei mari. Initiativa celor de la Dumitresti este laudabila, in conditiile in care in putine comune din Vrancea mai exista echipe de juniori. (Dan CHIRIAC)


Steaua-mobilul, la Focsani


Magazinul mobil al celei mai titrate echipe de fotbal din Romania s-a oprit ieri la Focsani. Acesta se intorcea de la Iasi, locul unde formatia bucuresteana a disputat partida de campionat, pierduta cu 2 - 1, in fata celor de la Poli Iasi. Suporterii focsaneii au putut sa-si achizitioneze fulare, tricouri, steaguri sau alte materiale promotionale din fata magazinului Milcov, acolo unde a stationat Steaua -mobilul. (Dan CHIRIAC)


Amical la Panciu


u FC Panciu - Viitorul Insuratei, de la orele 15.00



FC Panciu va disputa astazi o noua partida de verificare. Adversara din aceasta dupa-amiaza este echipa Viitorul Insuratei, echipa de Liga a treia. Cele doua echipe s-au mai intilnit odata, pe terenul oaspetilor de azi, scorul fiind de 2 - 0 in favoarea echipei de liga a treia. Astazi, partida va incepe la orele 15.00 si va avea loc pe stadionul din Panciu. FC Panciu incearca in acest an promovarea in liga a treia. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.