Sport

Ultima repetitie

Dan Chiriac
23 feb 2008 570 vizualizări
CSM Focsani va disputa astazi ultima partida de pregatire inainte de debutul returului Ligii a doua. Adversara va fi o echipa modesta, Abatorul Slobozia, aflata pe ultimele locuri in Liga a treia.

CSM Focsani - Abatorul Slobozia, astazi de la orele 11.00, pe stadionul Milcovul

Adversarul a fost ales astfel incit sa se evite eventualele accidentari. De altfel, Gica Mihali anuntase initial ca nu va mai juca nici o partida de verificare, dar ulterior s-a razgindit pentru a putea sa-si mai vada inca o data jucatorii la lucru. Dupa meciul de astazi va fi definitivat si lotul care va juca in retur pentru CSM Focsani. Focsanenii se confrunta cu grave probleme finanicare, astfel incit vor fi retinuti doar jucatorii liberi de contract sau cei imprumutati. Presedintele executiv Emil Crihana nu a exclus varianta ca echipa sa nu inceapa returul de campionat, datorita lipsei banilor necesari. Acesta a spus ca pina la 1 martie echipa are nevoie de 920 de milioane de lei vechi (92. 000 lei), dintre care 500 de milioane de lei vechi (50 de mi lei) reprezinta ratele de contract ale jucatorilor. In aceste conditii, se ia in discutie ca echipa sa nu se prezinte la jocul din prima etapa a returului, in deplasare cu Prefab Modelu. Focsanenii au mai jucat in acest an sase partide de verificare : 0-0 cu CSM Rm. Sarat, 2 - 0 cu FC Panciu, 0 -3 cu Poli Iasi, 0 - 0 cu Pambac Bacau, 3 - 0 cu Onyx Rm. Sarat si 1 - 1 cu FCM Bacau. (Dan CHIRIAC)


CASETA


CSM Focsani - Abatorul Slobozia

Stadion: Milcovul . Orele 11.00.

CSM Focsani: Ivanciu - Dumitriu, Toader, Ionescu, Feraru - Iurisniti, Curteanu, Rosu, Konate - Bucataru, Riscu. Vor mai evolua: Petre, Craciun, Gurguiatu, S. Popa, Covaci, Constantinescu, Patrascu, Sararu si Bettiche.

Antrenori: Gica Mihali si Aurel Pastia





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.