Sport

Apostul, dublu campion national

Dan Chiriac
21 feb 2008 471 vizualizări
Tenismanul adjudean Teodor Apostu este noul campion national la categoria juniori U 14. Sportivul antrenat de profesorul George Bucuroiu a invins ieri in finala nationalelor, care s-au desfasurat in orasul bacauan Tg. Ocna

Cu o zi in urma, acesta obtinuse victoria si in turneul de dublu. In finala, Apostu l-a invins pe Iustin Baciu, din Piatra Neamt, cu scorul de 6 - 2, 6 - 4. La Adjud au avut loc natioanele U 14 la fete, finala avind loc aseara dupa inchiderea editiei, intre o jucatoare din Galati si una din Tirgoviste. Incepind de azi au loc nationalele U 16. (Dan CHIRIAC)


Selectionata judetului pentru copii nascuti in \'94


Antrenorul Alin Samoila va organiza pe 1 martie un trial pentru formarea selectionatei judetului pentru copii nascuti in anul 1994. La stadionul Milcovul sint asteptate toate echipele din judet cu echipamentul necesar. Selectia incepe la orele 10.00 si va fi supervizata de antrenorul bacauan Nicolae Radu. (D. C.)



Inscrieri la Campionatul judetean de futsal


Asociatia Judeteana de Fotbal primeste inscrieri pentru campionatul judetean de futsal. Competitia este organizata la Sala Polivalenta, in colaborare cu Directia pentru Sport Vrancea. Se va juca dupa sistemul 4^1, iar taxa va fi platita, la fel ca si anul trecut, la masa oficiala, inainte de inceperea jocurilor. Anul trecut, cistigatoarea competitiei a fost Ichi Focsani, formata din fotbalisti de la Vulturul SLD Focsani. Aceasta echipa nu s-a inscris insa in Divizia B. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.