Sport

Egal de culoare

Dan Chiriac
21 feb 2008 635 vizualizări
CSM Focsani - FCM Bacau 1 - 1 (0 - 0 ), intr-o partida amicala disputata pe stadionul Milcovul u golul focsanenilor a fost marcat de francezul Konate

CSM Focsani a terminat la egalitate partida disputata ieri dimineata in fata colegei de serie, FCM Bacau. Partida, desfasurata pe o vreme insorita, a avut o prima repriza modesta, salvata doar de ocaziile din final ale lui Bucataru si Rosu, care ar fi putut deschide scorul. Cu totul altfel au stat lucrurile in repriza a doua, atunci cind au aparut goluri, dar si ocazii de poarta. Bucataru, minutul 57, si Tanase, in minutul 64, au profitat de greseli ale defensivelor adverse, dar scapati spre poarta adversa nu au reusit sa finalizeze cu gol. Ocazia lui Tanase avea sa prefateze primul gol al meciului, marcat de Vrincianu, in minutul 66. Acesta a reluat in plasa cu capul dupa o lovitura libera. Curteanu ar fi putut sa egaleze doua minute mai tirziu. Golul egalizator avea sa vina cu 13 minute inainte de final, atunci cind Sorin Popa a centrat perfect de pe partea dreapta, iar Konate, in doi timpi, l-a invins pe Manea. Un meci cu o repriza secunda frumoasa a fost umbrit de gestul lui Tanase din ultimul minut, atunci cind l-a lovit cu cotul in gura pe Constantinescu, fundasul nostru avind nevoie de ingrijiri medicale dupa ce singele ii curgea din nas. La final, Mihali a precizat ca este posibil ca pina la startul campionatului sa mai joace o partida de verificare cu o echipa mica. Acesta a spus ca Rosu ar putea fi de folos echipei, in timp ce Konate trebuie inca testat. Focsanenii au mai jucat in acest an patru partide de verificare : 0- 0 cu CSM Rm. Sarat, 2 - 0 cu FC Panciu, 0 - 3 cu Poli Iasi, 0 - 0 cu Pambac Bacau si 3 - 0 cu Onyx Rm. Sarat. La bacauani au jucat doi jucatori moldoveni, Dragovosov si Pisnic, un mexican - Oropeza, un brazilian - Sandro si un francez Somah. Acesta din urma s-a intretinut la final cu conationalul sau Konate, de la CSM Focsani. De asemenea, la Bacau a jucat Codreanu, un fotbalist care nu a venit la Focsani doar pentru ca nu a existat posibilitatea achitarii pretentiilor financiare la semnatura. Bosancu, care anul trecut a efectuat pregatirea cu focsanenii, a ajuns tot la Bacau. (Dan CHIRIAC)


CASETA


CSM Focsani- FCM Bacau 1 - 1 ( 0 - 0)

Stadion: Milcovul. Spectatori: 100

Au marcat: Konate 77 - Vrincianu 66

Cartonas rosu: Tanase 90

CSM Focsani: Ivanciu - Dumitriu, Toader, Ionescu, Feraru - Dantes, Iurisniti, Curteanu, Rosu - Bucataru, Riscu. Au mai jucat: Petre, Craciun, Gurguiatu, Konate, S. Popa, Covaci, Constantinescu, Patrascu, Sararu si Bettiche.

Antrenori: Gica Mihali si Aurel Pastia

FCM Bacau: Ignatescu - Dediu, David, Geaman, Kelemen - Dragovosov, Spiridon, Oropeza, Sandro - Pisnic, Somah. Au mai jucat: Manea, Vrincianu, Tanase, Codreanu, Mavriche, Bosancu, Vraciu, Botezatu si Muntianu.

Antrenor: Costel Orac.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.