Sport

Reeditarea celui mai trist meci din tur

Dan Chiriac
20 feb 2008 623 vizualizări
CSM Focsani va disputa astazi o noua partida de pregatire, in compania echipei de Liga a doua FCM Bacau.

CSM Focsani - FCM Bacau, azi, de la orele 11.00, pe stadionul Milcovul

Partida de astazi va fi reediarea celui mai trist meci din turul campionatului pentru focsaneni. Paradoxal, desi s-a obtinut un rezultat de egalitate in deplasare, nimeni din tabara CSM-ului nu era bucuros la finalul partidei, in conditiile in care s-au pierdut doua puncte intr-un meci care in mod normal trebuia sa se incheie cu 4, 5 - 0 in favoarea focsanenilor. Au venit schimbarile neinspirate ale lui Augustin, care a bagat "autobaza" in poarta si totul s-a naruit in final, dupa un penalty venit in urma unei faze dubioase. Astazi, cele doua echipe, aflate la egalitate de puncte in clasament, au situatii total diferite. Bacauanii au efectuat cantonamentul in Antalya, au transferat jucatori sud-americani si nici nu concep sa nu scape de retrogradare. La echipa pregatita de Costel Orac joaca si Paul Bosancu, care anul trecut s-a pregatit cu CSM Focsani si a fost la un pas de un transfer la echipa. In schimb, focsanenii se confrunta cu grave probleme financiare. Presedintele executiv Emil Crihana nu a exclus varianta ca echipa sa nu inceapa returul de campionat, din cauza lipsei banilor necesari. Acesta a spus ca pina la 1 martie echipa are nevoie de 920 de milioane de lei vechi (92.000 lei), dintre care 500 de milioane de lei vechi (50.000 lei) reprezinta ratele de contract ale jucatorilor. In aceste conditii, se ia in discutie ca echipa sa nu se prezinte la jocul din prima etapa a returului, in deplasare cu Prefab Modelu. Focsanenii au mai jucat in acest an patru partide de verificare, 0- 0 cu CSM Rm. Sarat, 2 - 0 cu FC Panciu, 0 -3 cu Poli Iasi, 0 - 0 cu Pambac Bacau si 3 - 0 cu Onyx Rm. Sarat. Iulian Budur si Costel Rosu vor fi testati si in amicalul de azi, antrenorul Mihali urmind a lua o decizie in privinta lor. (Dan CHIRIAC)


CSM Focsani- FCM Bacau

Stadion: Milcovul . Orele 11.00.

CSM Focsani: Ivanciu - Constantinescu, Craciun, Ionescu, Feraru - Curteanu, Bucataru, Iurisniti, Sararu - Riscu, Balaur.

Antrenori: Gica Mihali si Aurel Pastia



Ghanez-francez la CSM Focsani


Mohamed Konate va fi testat in amicalul de astazi care va avea loc pe stadionul Milcovul. Fotbalistul ghanez, naturalizat francez, a fost adus la echipa in cursul zilei de luni si a efectuat antrenamente sub comanda tehnicianului Gica Mihali. Konate a fost adus la Focsani prin intermediul fostului presedinte executiv, Marius Bratu. Daca va fi tinut la echipa, acesta va fi cel de-al doilea strain al echipei. Desi s-au vehiculat mai multe nationalitati ale fotbalistului, directorul sportiv al CSM Focasni a tinut sa lamureasca situatia sa. "Este ghanez, naturalizat francez, exact ca si in situatia lui Kamel Bettiche", a spus Ovidiu Rusu. Singurul lucru care ar putea duce la ratarea transferului este situatia financiara de la echipa. "Sintem in pericol sa pierdem un nou jucator pentru ca nu avem bani. Daca va cere bani multi la semnatura vom pati acelasi lucru ca si cu Codreanu, care putea fi unul dintre jucatorii de baza in retur", a spus Dan Dumitru, presedintele CA al CSM Focsani. (Dan CHIRIAC)



FC Panciu joaca la Moinesti


u amicalul are loc azi, de la orele 12.00


FC Panciu va juca in aceasta dimineata o noua partida de pregatire. Elevii lui Ionica Serea vor juca in deplasare cu Petrolul Moinesti, o echipa care se afla in prezent in Liga a patra, dar care de-a lungul anilor a jucat in Diviziile B si C. Simbata trecuta, FC Panciu a reusit sa invinga la scor, 6 - 0, pe liderul Diviziei D - Galati, Victoria Tecuci. FC Panciu ar putea incepe cu Lazar - Chetreanu, R. Radu, M. Lazar, Bira - Cioran, Dutu, Ungureanu, R. Stan - Costin, T. Radu. Martea viitoare, FC Panciu va juca pe teren propriu cu Victoria Insuratei, echipa in fata careia a pierdut in deplasare cu 2 - 0. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.