Sport

Dan Dumitru demisioneaza de la CSM Focsani

Dan Chiriac
15 feb 2008 1044 vizualizări
Dupa ce echipa de fotbal a primit doar 150.000 lei pentru tot anul, presedintele CA si-a anuntat demisia u si vicepresedintele Gabriel Corneanu vrea sa demisioneze

Situatia echipei de fotbal CSM Focsani tinde sa devina una critica. Formatia este in pragul desfiintarii, dupa ce presedintele Consiliului de Administratiei Dan Dumitru si-a anuntat demisia. De altfel, acesta a convocat Adunarea Generala pentru 29 februarie, avind pe ordinea de zi demisia sa si a vicepresedintelui Gabriel Corneanu. Totul vine ca urmare a bugetului aprobat in sedinta Consiliului Local Focsani de aseara. Clubul CSM 2007 Focsani a primit pentru sectiile sale suma de 1,38 milioane de lei, in timp ce fotbalul, alaturi de tineret si cultura, doar 450.000 lei, prin proiecte de finantare. Astfel, anul acesta, echipa de fotbal ar trebui sa-si desfasoare activitatea cu suma de 150.000 lei, desi la sfirsitul anului trecut consilierii locali au promis 800.000 lei. "Daca nu se intimpla o minune in sedinta de Consiliul Local plec de la echipa de fotbal. M-am saturat de promisiunile facute. Nu putem supravietui cu banii astia. Pe 29 februarie avem Adunarea Generala si atunci va fi oficializata demisia mea si a vicepresedintelui Gabriel Corneanu", a spus Dan Dumitru. Primarul Decebal Bacinschi spune ca totul va fi in regula si ca echipa trebuie salvata de la retrogradare. "Important este sa ne salvam de la retrogradare, in acest an. Daca va fi nevoie vom mai suplimenta aceasta suma. Primii bani vor intra in contul echipei pe 1 aprilie. Pina atunci vom lua legatura cu niste sponsori care au platit anumite sume pentru activitatea echipei de fotbal", a spus Decebal Bacinschi. Dan Dumitru recunoaste ca de la inceputul anului s-au primit sume de bani de la sponsori cu care a fost platit cantonamentul de la Izvorul Muresului. "Trebuie platite ratele de contract, incepe campionatul, nu putem sa ne descurcam fara bani. Pe 1 aprilie e prea tirziu, deja soarta noastra ar putea fi stabilita pina atunci si e inutil sa incepem asa. Sint oameni de afaceri care ne-au ajutat, dar sumele nu sint de ajuns", a mai spus Dan Dumitru. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 1 ora, 38 minute, 37 secunde
promisiuni peste promisiuni
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.