Sport

Dupa pauza!

Dan Chiriac
11 feb 2008 1147 vizualizări
CSM Focsani - Onyx Rm. Sarat 3 - 0 (0 - 0), intr-o partida de pregatire desfasurata pe stadionul Milcovul II

CSM Focsani a cistigat clar partida amicala desfasurata in compania formatiei Onyx Rm. Sarat, dupa o prima repriza alba. Disputat pe un frig patrunzator si o usoara ninsoare, meciul a fost la discretia gazdelor care au ratat deschiderea scorului prin Bettiche, care a reluat cu capul de la sase metri pe linga bara si Adascalitei, al carui sut a fost scos de sub transversala de portarul Leu. Covaci putea la rindul sau sa deschida scorul din lovitura libera, dar mingea a trecut la o palma de stilpul portii. La pauza, Mihali a schimbat toata echipa, jucatorii introdusi facind repede diferenta. In minutul 47, Basalic a primit o minge dintr-o aruncare de la margine si dupa ce a driblat un fundas advers a trimis balonul in plasa. Opt minute mai tirziu, Balaur a ramas singur cu Leu si a marcat pe linga acesta. Apoi, jocul a curs spre poarta rimnicenilor, care s-au apropiat o singura data periculos de poarta lui Petre, atunci cind portarul focsanean a reusit cu un reflex spectaculos sa scoata mingea din fata unui atacant advers. Golul trei a venit in minutele de final, atunci cind Balaur a centrat perfect in fata portii, iar Riscu a marcat la vinclu, cu un sut plasat. In jocul de simbata au fost testati si Alexandru Adascalitei si Gheorghe Eremia, ambii de 21 de ani. Acestia vor ramine timp de o saptamina la Focsani, iar Mihali va decide daca vor fi opriti sa joace in retur la CSM Focsani. Fotbalistii sint liberi de contract si au jucat ultima data la echipa FC Floreni, din Republica Moldova. Adascalitei s-a aratat util echipei, avind si o buna ocazie de a marca. De asemenea, simbata a evoluat si braileanul Costel Rosu, tot antrenorul urmind a decide soarta sa.


Dantes - dormi linistit!


Desi meciul de simbata a aratat ca echipa este in crestere, iar fotbalistii incep sa arate forma de la sfirsitul turului, exista si jucatori care se preocupa mai mult de injurat arbitrii decit de fotbal. Ionut Dantes, mijlocasul ofensiv care de la venirea in Focsani nu a marcat nici un gol in partidele oficiale si care mai mult a stat pe banca de rezerva, si-a gasit de cuviinta sa-si faca singur dreptate injurind si tunind la adresa brigazii de arbitri. Putin mai lipsea si acesta sarea si la bataie, suparat nevoie mare de o decizie nefavorabila. Chiar cind Dantes se certa cu arbitrii, oaspetii si-au creat cea mai periculoasa faza de atac, profitind de "preocuparea" fotbalistului. Din pacate, se pare ca acesta vrea sa-i urmeze in comportament lui Liviu Pavel, un alt fost indisciplinat al formatiei. Numai ca Pavel stia fotbal, marca goluri decisive pentru echipa, iar in acest an a fost luat de FC Vaslui, unde s-a pregatit exemplar si foarte probabil va fi oprit in lot de Dorinel Munteanu. In schimb, Dantes nu a aratat aproape nimic de cind a venit la Focsani, dar s-a facut responsabil cu protestele. In alta ordine de idei, focsanenii au mai jucat in acest an trei partide de verificare, 0- 0 cu CSM Rm. Sarat, 2 - 0 cu FC Panciu si 0 -3 cu Poli Iasi. (Dan CHIRIAC)




CSM Focsani - Onyx Rm. Sarat 3 - 0 (0 - 0)

Stadion: Milcovul 2. Spectatori: 100.

Au marcat: Basalic 47, Balaur 55, Riscu 90.

CSM Focsani: Petre - Constantinescu, Toader, Ionescu, Eremia - Rosu, Adascalitei, Iurisniti, Covaci - S. Popa, Bettiche

Repriza a doua: Petre - Feraru, Gurguiatu, Craciun, Sararu - Dantes, Patrascu, Basalic, Curtenu - Balaur, Riscu.

Antrenor: Gica Mihali

Onyx: Leu - Nicolae, C. Pusca, Banu, Cristofan- Bordea, M. Pusca, Pauna, Perca - Rentea, Pinzaru. Au mai jucat: Badiu, Lautaru, Marculescu, Marinus, Radulescu, Botea si Tirila.

Antrenor: Mihai Ciobanu




FC Panciu si-a anulat amicalul


Echipa FC Panciu trebuia sa joace simbata dimineata un nou amical, ultimul inainte ca antrenorul Ionica Serea sa plece in Turcia. Jocul cu Victoria Tecuci a fost anulat, insa, pentru ca nu a fost gasit un teren pe care sa se dispute partida. Marti, FC Panciu va evolua in deplasare, cu Viitorul Insuratei. (D. C.)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.