Sport

Diferenta intre esaloane

Dan Chiriac
7 feb 2008 695 vizualizări
Ieri dupa-amiaza, CSM Focsani a pierdut cu 3-0 in fata prim-divizionarei Politehnica Iasi, dupa un joc la discretia gazdelor.

Poli Iasi - CSM Focsani, 3-0 (1-0), intr-o partida de pregatire ce a avut loc la Iasi

Jocul a fost dominat in mare parte de echipa ieseana, care pe linga cele trei goluri marcate a mai ratat un penalty si a mai trimis odata balonul in bara. Tehnicianul Gica Mihali a trimis in teren un prim 11 cu doi juniori, Balaur si Dumitriu, in timp ce gazdele pe linga fostul atacant al echipei Steaua, Andrei Cristea, au avut in teren 3 jucatori straini, din Slovenia, Serbia si Argentina. In aceste conditii, diferenta de scor a fost una normala, focsanenii jucind bine in cimp, dar ajungind de putine ori la poarta adversa. Singurul sut spre poarta adversa a fost expediat de Covaci in actul secund. Dupa o prima ocazie ratata de Pecnic in minutul 14, cind a ratat singur cu portarul Ivanciu, in minutul 36 Riscu a deviat spre poarta adversa un sut al lui Balaur, mingea fiind respinsa de portarul iesean. Oricum, asistentul era cu fanionul sus. La doua minute, Homei a profitat de o nesincronizare a defensivei focsanene si a punctat cu un sut la coltul lung. Dupa reluare, Mihali l-a trimis in teren si pe francezul Camel Bettiche, cel care a ratat cantonamentul de la Izvorul Muresului si se afla in primul meci dupa reluarea pregatirilor. Iesenii au schimbat intreaga echipa inainte ca slovenul Bersjnak sa il invinga pe Ivanciu cu un sut din 6 metri. Golul trei al iesenilor a venit dupa o realizare foarte frumoasa a lui Milea, jucator adus de la Dunarea Galati, care a trimis in vinclu de la 30 de metri. Acelasi Milea a trimis in transversala, iar cu 10 minute inainte de final Gurguiatu a comis un fault in suprafata de pedeapsa, dar portarul Ivanciu a reusit sa pareze lovitura lui Bilba. Finalul meciului a fost putin tensionat, dupa ce Gurguiatu a avut o intrare mai dura la jucatorul iesean Tincu.

In rindul echipei noastre nu au evoluat fotbalistii Vali Toader si Iurisniti, care au ramas la Focsani, fiind invoiti. Nici portarul Budur adus in probe de la Dunarea Galati nu a jucat, fiind lovit usor, in timp ce fundasul Bogdan Cotolan nu a venit nici de aceasta data la echipa, in ciuda promisiunilor facute. In zilele urmatoare, la echipa urmeaza a fi testati doi fotbalisti din Republica Moldova, care au urmarit partida de astazi de pe margine, dar si un jucator brailean, Rosu. CSM Focsani va juca urmatoarea partida amicala simbata de la ora 11.00, la Focsani, cu Onyx Rm. Sarat. (Dan CHIRIAC)


Poli Iasi - CSM Focsani: 3-0 (1-0)

Spectatori: 350

Stadion: Emil Alexandrescu 2

Au marcat: Homei 38, Bersjnak 65, Milea 79


Poli Iasi: Banet - Homei, Ciobanu, Munteanu, Pecnic - Bersjnak, Straton, Naitin, Sfirlea - Cristea, Palimaru

Au mai intrat: Plesca, Toma, Milea, Adrian Ilie, Miclea, Bilba, Buta, Tincu, Kallai, Mijin

Antrenor: Ionut Popa


CSM Focsani: Ivanciu - Dumitriu, Craciun, Ionescu, Feraru- Curteanu, Bucataru, Dantes, Sararu - Riscu, Balaur.

Repriza a doua: Ivanciu - Sararu (57 I. Constantinescu), Gurguiau, Craciun, Dumitriu, (87 Nistoroiu) - Covaci, Dantes, Patrascu, Curteanu (66 Basalic) - Bettiche, Balaur (62 Sorin Popa).

Antrenori: Gica Mihali si Aurel Pastia


FC Panciu a invins la Buzau


Echipa FC Panciu a disputat ieri dupa-amiaza o partida amicala cu echipa de liga a patra din Buzau, AS Lanurile. Partida s-a disputat pe terenul echipei buzoiene si s-a incheiat cu victoria oaspetilor, cu 3-0. Golurile formatiei antrenate de Ionica Serea au fost marcate de Costin, de 3 ori. Simbata, FC Panciu va juca cu Victoria Tecuci, intr-o partida ce va avea loc la Panciu. (D. C.)


Florin Andronache, locul doi la Bacau


20 de sportivi din Focsani si Adjud au luat parte la un concurs zonal de atletism ce a avut loc la Bacau, la sfirsitul saptaminii trecute. Atletul focsanean Florin Andronache s-a clasat pe locul secund, in proba de 800 de metri. Sportivul este legitimat la Liceul cu Program Sportiv Focsani, unde il are antrenor pe profesorul Gicu Alexandrescu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.