Sport

Test in Copou

Dan Chiriac
6 feb 2008 711 vizualizări
CSM Focsani incepe astazi seria meciurilor de pregatire tari, in compania echipelor din prima liga. Incepind de la orele 14.00, focsanenii vor disputa un joc cu echipa la care evolueaza si fotbalistul focsanean Adrian Toma

Poli Iasi - CSM Focsani, astazi de la orele 14.00, in Copou


Cel mai probabil, jocul va avea loc pe terenul doi al Stadionului "Emil Alexandrescu", daca nu cumva gazdele vor decide sa joace pe terenul mare. Dupa terminarea cantonamentului de la Izvorul Muresului, CSM Focsani a preferat sa nu mai efectueze al doilea stagiu de pregatire centralizata, asta si din cauza lipsei banilor. Astfel, s-a preferat ca echipa sa sustina cit mai multe partide amicale cu echipe puternice si sa efectueze antrenamentele zilnice la Focsani. In zilele urmatoare, focsanenii vor juca si la Vaslui cu o alta echipa din prima liga. Prima dintre ele va fi simbata, de la orele 11.00, pe teren propriu cu Onyx Rm. Sarat. Toate problemele financiare vin cit se poate de prost in aceasta perioada. E greu de imaginat cum CSM-ul se va putea lupta cu echipe care au puterea financiara sa efectueze cantonamente in Turcia, in Antalya. Luni, acolo au ajuns FC Botosani si FC Bacau, ultima fiind una dintre contracandidatele la evitarea retrogradarii. Ramine de vazut daca tehnicinaul Gica Mihali il va folosi in jocul de azi si pe francezul Bettiche. Acesta a pierdut perioada de pregatire de la Izvorul Muresului si nu a fost folosit in amicalul cu FC Panciu, scor 2 - 0, de vinerea trecuta. Bettiche s-a antrenat in ultimele doua zile cu echipa, dar decizia finala o va lua Mihali. Francezul a fost anuntat ca nu va fi convocat pentru prima etapa din retur. Cert este ca Mihali ii va testa pe portarul Iulian Budur, adus in probe de la Dunarea Galati si pe fundasul lui FC Vaslui, Bogdan Cotolan, care in cele din urma a ajuns la Focsani, dupa ce nu s-a inteles cu Cetate Suceava sau Universitatea Cluj. Acesta ar fi trebuit sa efectueze pregatirea cu CSM Foscani, dar nu a mai ajuns in cantonament din cauza ofertelor primite.


Bacauanii vor echipa


Presedintele CA al CSM Focsani si fostul presedinte al echipei, Marius Bratu, au spus in emisiunea Lumea Sporturilor, de la DTV, ca un om de afaceri din Moinesti este interesat de preluarea echipei focsanene, care ar urma sa joace meciurile din retur la Moinesti, sub denumirea de CSM Focsani. In schimb, primarul Decebal Bacinschi a exclus din start o asemenea idee. "Cum am dus echipa pina acum o sa o ducem si de acum incolo, indiferent de greutati. Nu cedam echipa nimanui", a precizat Bacinschi. Totodata, in cadrul aceleeasi emisiuni, Dan Dumitru s-a plins de faptul ca toti banii care se incaseaza pe panourile publicitare din jurul terenului de joc sint incasati de celelalte sectii din cadrul clubului CSM 2007 Focsani, desi echipa de fotbal este cea care atrage sponsorii. (Dan CHIRIAC)





Poli Iasi - CSM Focsani

Orele 14.00.

Poli Iasi: Balan - Buta, Ciobanu, Ad. Ilie, Kalai - Miclea, Milea, Tincu, Naidin- Paruolo, Leonardo

Repriza a doua: Marc - Homei - Onut, Cr. Munteanu, Toma - Cristea, Straton, Sfirlea, Bersnjak - Bilba, Palimaru.

Antrenor: Ionut Popa

CSM Focsani: Prima repriza : Ivanciu - Dumitriu, Gurguiatu, Toader, Sararu - Bucataru, Dantes, Basalic, Covaci - S. Popa, Riscu.

Repriza a doua: Petre si Budur - Constantinescu, Ionescu, Craciun, Feraru Cotolan - Patrascu, Iurisniti, Curteanu - Bettiche, Balaur.

Antrenor: Gica Mihali


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.