Sport

Stelistii din Marasesti au site

Dan Chiriac
5 feb 2008 998 vizualizări
Fan-Club Steaua Marasesti are de citeva saptamini site propriu, unde sustinatorii celei mai titrate echipe din Romania pot gasi ultimele informatii.

Site-ul a fost realizat prin straduinta unui membru devotat al Fan-Clubului, Adrian Grigorica, in colaborare cu presedintele Fan-Clubului, Catalin Mihalcea. Adresa pe care microbistii trebuie sa o acceseze este http://fanclubsteauamarasesti.ideadesign.ro/news.php, in timp ce adresa de email este fanclubmarasesti@yahoo.com. La aceste adrese puteti gasi stiri despre Fan-Club Steaua Marasesti, stiri despre Steaua Bucuresti, ultimele noutati despre juniorii fan clubului, organizari pentru deplasari la meciurile Stelei, galerii foto, poze oficiale fan club, galerii foto ale membrilor inregistrati pe site, online chat, chatbox, dar si clasamente Liga I si Divizia Judeteana. (Dan CHIRIAC)


Petrea, primul loc la nationale


Trei tragatori de la Clubul Sportiv Unirea Focsani au luat parte, la sfirsitul saptaminii trecute, la campionatele nationale ale juniorilor, care au avut loc la Arad. Andrei Petrea a cistigat concursul, cu un punctaj de 582 de puncte, in timp ce Sorin Radulescu si Cristina Sima s-au clasat pe locul patru. Cei trei sportivi sint antrenati de profesorul Adrian Alaci. (D. C.)


Miine, amical la Iasi


u focsanenii nu au bani, in timp ce colegele de serie se pregatesc in Antalya


CSM Focsani va juca miine, de la orele 14.00, o noua partida de verificare. Focsanenii se vor deplasa la Iasi, unde vor intilni pe Politehnica. Desi lipsa banilor ramine marea problema la echipa, fotbalistii isi continua normal pregatirea pentru returul care va debuta pe 1 martie. Fotbalistii s-au antrenat ieri dupa-amiaza la stadion, dupa trei zile libere si merg in Copou pentru a face o figura frumoasa. In zilele urmatoare, focsanenii vor juca si la Vaslui cu o alta echipa din prima liga. Toate problemele financiare vin cit se poate de prost. E greu de imaginat cum CSM-ul se va putea lupta cu echipe care au puterea financiara sa efectueze cantonamente in Turcia, in Antalya. Luni, acolo au ajuns FC Botosani si FC Bacau, ultima fiind una dintre contracandidatele CSM Focsani la evitarea retrogradarii. (Dan CHIRIAC)



Rugbystii, in cantonament la Gheorghieni



Echipa de rugby a Liceului cu Program Sportiv Focsani, U 16, care este de fapt un centru de excelenta, a demarat cantonamentul de iarna in judetul Harghita. Intre 2-10 februarie, rugbystii se vor pregati la Gheorghieni, sub coordonarea antrenorului Viorel Ion. Echipa U 16 a LPS Focsani s-a instalat confortabil pe prima pozitie in clasament si nu poate rata calificarea in play-off. In componenta acesteia se afla sportivi veniti din mai multe orase, cum ar fi Tecuci, Birlad, Galati, dar si din comuna Soveja. De altfel, la Focsani functioneaza un centru de excelenta la aceasta categorie de virsta. Din lot fac parte sportivi nascuti in anul 1992. Acestia sint: Teodor Bors, Dragos Neagu, George Nenciu, Florin Bucur, Mihai Barbu, Marius Dumitrascu, Cristi Duca, Silviu Hanganu, Mihai Lupu, Ionut Nicolae, Dumitru Dima, Alexandru Abajeru, Marian Borcioaia, Razvan Gavriloiu, Florin Gogorita, Vicentiu Olaru, Angel Matei, Liviu Apamaghie, Ionut Mazare, Romeo Paun si Constantin Bunea. In clasamentul la aceasta categorie ordinea este urmatoarea: 1. LPS Focsani 2. CSS Birlad 3. CSS Tecuci 4. CSS Galati 5. RC Birlad 6. RC Braila. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.