Sport

Fara telefon, fara bani de intoarcere de la munte!

Dan Chiriac
31 ian 2008 716 vizualizări
Situatia formatiei de fotbal tinde sa devina una critica, dupa ce consilierii locali au gasit de cuviinta sa aloce banii promisi pentru returul campionatului doar prin proiecte de finantare.

Prin acestea, banii pentru fotbal vor ajunge la club cel mai devreme pe 15 martie, adica dupa ce toate pregatirile si primele trei etape din retur vor fi desfasurate. Primele efecte ale promisiunilor neonorate de alesii locali s-au vazut ieri, cind telefonul de la club a fost taiat. "Factura telefonica nu a fost achitata pentru ca nu sint bani deloc. Eu sint presedintele Consiliului de Administratie, nu finantator la echipa", a spus Dan Dumitru. Problemele apar si cu intoarcerea echipei din cantonamentul de la Izvorul Muresului. "Avem nevoie de 17 milioane de lei vechi pentru a plati transportul, astfel incit echipa sa vina acasa. Nu dispunem de acesti bani si astfel jucatorii nu au cu ce sa se intoarca din cantonament", a mai spus Dumitru. In aceste conditii, eforturile jucatorilor de a se pregati pentru retur ar putea fi inutile, in conditiile in banii lipsesc cu desavirsire, iar peste doua saptamini trebuie platite ratele contractuale ale fotbalistilor. (Dan CHIRIAC)


"Sportul - cel mai puternic partid din Romania"



Vinerea trecuta, la Buzau, a avut loc consfatuirea Federatiei Romane de Fotbal, la care a a participat si presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, Dan Dumitru. Acesta a tinut sa precizeze ca presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a fost cu o seara inainte intr-o vizita neoficiala la Focsani. In cadrul discutiilor de la Buzau s-a discutat si despre relatiile intre administratiile locale si echipele de fotbal. Unul dintre conducatorii de la echipele din Liga a doua a precizat ca politicenii ar trebui sa inteleaga ca sportul este cel care poate aduce cel mai mult capital la alegerile din acest an. "Sportul este cel mai puternic partid din Romania", a considerat conducatorul. Se pare ca acest lucru nu este inteles si la Focsani, acolo unde echipa de fotbal nu primeste banii necesari pentru retur. (Dan CHIRIAC)



Juniorii debuteaza pe 8 martie


Echipele de juniori ale CSM Focsani vor incepe returul campionatului pe 8 martie, la o saptamina dupa debutul Ligii a doua. In prezent, cei mai buni noua jucatori de la formatiile de juniori se pregatesc alaturi de echipa mare, la Izvorul Muresului. In turul campionatului, juniorii A si B de la CSM Focsani au avut comportari meritorii, echipele aflindu-se la mijlocul clasamentului. (Dan CHIRIAC)



Judoka calificati la zona de la Gura Humorului


Mai multi judoka de la CS Unirea Focsani, CSS Adjud si LPS Focsani au obtinut calificarea la faza zonala a campionatului national U 17, ce va avea loc la Gura Humorului. Sportivii calificati la masculin sint Stefan Sanel, Sorin Bigiu, Alexandru Munteanu, Daniel Moise, Octavian Ichim, Vali Bitculescu, George Neagu, Cristian Saniuta. La feminin au obtinut calificarea Simona Zamfir, Simona Cirpa, Oana Batrinu, Sorina Turcanu, Bianca Cazan si Gabriela Coman. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.