Sport

Amicalul cu FC Panciu se joaca la ora 14.00

Dan Chiriac
31 ian 2008 567 vizualizări
CSM Focsani se va intoarce miine dimineata din cantonamentul de la Izvorul Muresului, acolo unde, timp de zece zile, si-a incarcat bateriile pentru returul Ligii a doua.

Miine, fotbalistii focsaneni revin din cantonamentul de la Izvorul Muresului

Dupa ce la munte jucatorii au efectuat alergari zilnice si au vazut foarte rar mingea, miine, CSM Focsani va sustine al doilea amical al sezonului, cu FC Panciu. Initial, CSM-ul ar fi trebuit sa intilneasca pe Aerostar Bacau, dar bacauanii abia se intorc de la Mestecanis. Apoi au aparut variantele Willy Bacau si FC Birlad, dar ambele au cazut, datorita faptului ca pe terenurile de la Tg. Ocna si Darmanesti nu se poate juca fotbal. Astfel, Gica Mihali a ales sa joace amicalul cu FC Panciu. Cit il priveste pe francezul Bettiche, intors luni in Romania. acesta se pregateste la Focsani sub indrumarea preparatorului fizic Stefan Munteanu. Desi unii jucatori din rindurile echipei se indoiau ca Bettiche se va mai intoarce la Focsani, Dan Dumitru, presedintele CA a tinut sa lamureasca problema. "Nu avea cum sa nu se intoarca, avea contract cu noi si urma sa fie suspendat doi ani daca nu se prezenta la echipa", a spus Dumitru. Acesta a spus ca pe adresa clubului au sosit oferte de transfer pentru Bettiche, dar acesta nu va fi vindut. Situatia este identica si pentru mijlocasul Dantes, care va ramine la Focsani in ciuda cererilor venite de la alte formatii din Liga a doua. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.