Sport

Mihali impune disciplina la echipa

Dan Chiriac
28 ian 2008 647 vizualizări
CSM Focsani, aflata in cantonament la Izvorul Muresului, se pregateste intens pentru returul campionatului, care va debuta pe 1 martie.

Fotbalistii se antreneaza zilnic, sub comanda tehnicianului Gica Mihali, care a impus disciplina in cadrul lotului, nemultumit ca jucatorii se certau pentru un presupus hent comis de un fundas. In amicalul dintre galbeni si portocalii, Mihali a intrerupt partida si i-a trimis pe jucatori sa alerge. Antrenorul le-a reprosat acestora faptul ca dau mai multa atentie deciziilor arbitrilor decit sa-si vada de joc. "Va accept ambitia si rautatea in joc, dar nu indisciplina si protestele la deciziile arbitrului", le-a spus fotbalistilor Gica Mihali. De altfel, Mihali a impus la echipa citeva reguli stricte. Jucatorii care nu respecta cele spuse de tehnician risca sa fie amendati. Printre reguli se numara: inchiderea telefoanelor mobile in timpul meselor si venirea la sedintele de recuperare in pantaloni scurti. Jucatorii au inteles doleantele lui Mihali si imediat dupa reluarea amicalului si-au vazut de joc. (Dan CHIRIAC)



Portocalii - galbeni, 2 - 2 cu nervi


Gica Mihali a programat simbata dupa-amiaza un meci amical intre componentii lotului, jucatorii ambelor echipe dorind sa-l impresioneze pe tehnician prin calitatile fiecaruia. Partida, desfasurata pe stadionul din statiunea Izvorul Muresului, s-a incheiat la egalitate, 2 - 2. Mihali s-a aratat nemultumit de atitudinea unor jucatori, care pe parcursul intilnirii s-au manifestat copilareste la unele decizii ale arbitrului, antrenorul juniorilor, Orlando Donciu. In final, a fost egal, dupa ce jucatorii ambelor echipe au fost pusi "la alergat" de antrenor pentru comportamentul din teren. Pentru portocalii au marcat Dantes si Balaur, iar pentru galbeni au punctat Irinel Ionescu si Iurisniti. Pe durata partidei, Gica Mihali, care a evoluat la galbeni, a fost nemultumit de evolutia unor jucatori, iar in doua rinduri a oprit meciul pentru a-i certa pe acestia. (Dan CHIRIAC)


Bettiche, asteptat la Izvorul Muresului


Francezul Kamel Bettiche urma sa soseasca aseara in cantonamentul CSM Focsani de la Izvorul Muresului. Acesta a lipsit in prima saptamina de pregatire, invocind probleme personale in tara, dar nu va scapa de sanctiune. Gica Mihali a spus ca acesta nu a anuntat pe nimeni si va fi amendat pentru intirziere. Francezul a fost golgeterul echipei in turul campionatului. (D. C.)



Fundasi accidentati


Fundasii Vasile Feraru si Liviu Dumitriu s-au accidentat usor si nu au jucat in amicalul de simbata. Cei doi au acuzat o usoara accidentare dupa ce s-au antrenat cinci zile cu echipa. Din fericire, cei doi nu ridica probleme deosebite si isi vor relua pregatirile cu echipa. La sedinta de ieri a absentat si fundasul Vali Toader, care a acuzat dureri de masea si a preferat sa se protejeze. (D. C.)




Recuperare la centrul acvatic


Fotbalistii de la echipa CSM Focsani au avut un program mai lejer ieri, dupa antrenamentele din cursul saptaminii. Dupa-amiaza, intreg lotul s-a deplasat la cel mai modern centru acvatic din Miercurea Ciuc, unde, timp de doua ore si jumatate, s-a relaxat la bazin, solar, piscina si ultraviolete. Pentru fotbalisti a fost un moment de refacere dupa antrenamentele grele sustinute saptamina trecuta. (D. C.)



CSM Focsani joaca la Bacau


Vineri, pe drumul de intoarcere de la Izvorul Muresului, echipa de fotbal CSM Focsani se va opri la Bacau, acolo unde va disputa a doua partida de pregatire din acest an. Adversara va fi Aerostar Bacau. In primul amical al anului, CSM Focsani a remizat cu CSM Rimnicu Sarat, 0 - 0. Conducerea echipei studiaza posibilitatea altor partide amicale cu CSM Bacau sau CF Braila. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.