Sport

Mersoiu si Ciuntu au pierdut in Anglia

Dan Chiriac
23 ian 2008 868 vizualizări
Rugbystii focsaneni au jucat 80 de minute in partida disputata in Anglia si pleaca in cantonament in Tara Galilor



Rugbystii focsaneni Costica Mersoiu si Stefan Ciuntu au fost titulari, pe parcursul celor 80 de minute de joc, in partida din Chalenge Cup, dintre Selectionata Bucurestiului si Worcester. La final, englezii s-au impus cu 42-0, dupa un meci la discretia echipei gazde. Englezii si-au dorit o diferenta cit mai mare de scor pentru a se califica de pe primul loc, in timp ce romanii si-au dorit sa limiteze proprotiile scorului in ultima partida din aceasta competitie. Cei doi rugbysti focsaneni vor juca in continuare, la echipa nationala, in cadrul Cupei Europene a Natiunilor. Selectionata Bucurestiului a terminat pe locul trei in Challenge Cup. (Dan CHIRIAC)


Programul nationalei:

20-30 ianuarie - cantonament in Tara Galilor, la Neath

9 februarie - meci Georgia - Romania in Cupa Europeana a Natiunilor, la Tbilisi


Lotul Romaniei pentru testele fizice


Mihai Adascalitei, Vlad Ailenei, Radu Basalau, Gheorghita Bigiu, Ionut Budusan, Stelian Burcea, Ciprian Caplescu, Stefan Ciuntu, Catalin Dascalu, Ionut Dimofte, Flavius Dobre, Danut Dumbrava, Florin Eva, Csaba Gal, Alexandru Grigore, Gheorghiat Istrati, Andrei Kiss, Mihaita Lazar, Viorel Lucaci, Mihai Macovei, Valentin Calafeteanu, Alexandru Marin, Florin Maxim, Costica Mersoiu, Marcel Mihalache, Nicolae Nere, Valentin Popirlan, Cosmin Ratiu, Andrei Radoi, Mugurel Sirbu, Florin Tatu, Valentin Ursache, Vlad Dan, Florin Vlaicu, Bogdan Zebega.



Clasament in Cupa Europeana a Natiunilor


1. Rusia 5 4 0 1 156-76 13p

2. Spania 6 3 0 3 165-142 12p

3. Romania 5 3 0 2 148-77 11p

4. Georgia 4 3 0 1 166-63 10p

5. Portugalia 4 2 0 2 65-65 8p

6. Cehia 6 0 0 6 40-317 6p


9 februarie: Georgia - Romania, Tbilisi

23 februarie: Spania - Romania, Madrid

8 martie: Romania - Portugalia, Bucuresti

15 martie: Rusia - Romania, Krasnodar

22 martie: Romania - Cehia, Bucuresti



Meciurile Ligii a doua se pot disputa in alta zi


Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal s-a intrunit la inceputul acestei saptamini, luind mai multe hotariri privind activitatea competitionala din returul acestui campionat. Pentru Liga a doua a ramas in vigoare regula disputarii jocurilor si in alta zi decit simbata. Programul partidelor va fi stabit dupa o consultare intre echipa gazda si, in cazul meciurilor televizate, a televiziunilor care transmit partida. CSM Focsani a jucat in tur numai simbata, nefiind televizata niciodata. (D. C.)



Arbitrii se pregatesc in Turcia


u la Focsani va fi organizat examenul pentru categoria I


Doi arbitri vrinceni vor participa in luna februarie la un stagiu de pregatire pe malul Marii Mediterane, in Antalya. Ionica Serea si Marius Martis au fost prezenti si anul trecut in cantonamentul efectuat in Turcia, organziat de Comisia Centrala a Arbitrilor. De data aceasta, conducerea CCA a anuntat ca arbitrii care vor lua parte la acest stagiu au voie sa fie insotiti de sotii sau prietene. Mai mult, CCA a decis ca si arbitrii divizionari B sa poata lua parte la pregatirile din Turcia, singura conditie fiind insa ca acestia sa-si plateasca cheluielile. Stagiul de pregatire, care va cuprinde testari fizice si teoretice, dar si sedinte de analiza, va avea loc in perioada 9-17 februarie. Totodata, cu ocazia sedintei Comisiei Centrale a Arbitrilor, care a avut loc la sfirsitul saptaminii trecute la Braila, s-a decis ca examenul pentru categoria intii sa aiba loc in zece centre, printre care si la Focsani. Aici vor fi examinati, pe 16 martie, arbitrii din judetele Vrancea, Buzau si Bacau. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.