Sport

24 de fotbalisti au demarat pregatirile la Izvorul Muresului

Dan Chiriac
22 ian 2008 746 vizualizări
CSM Focsani a inceput ieri dimineata antrenamentele in statiunea harghiteana Izvorul Muresului. Timp de zece zile, 24 de fotbalisti, carora trebuie sa li se alature francezul Kamel Bettiche, vor alerga pe pantele din zona statiunii, incarcindu-si astfel bateriile pentru returul Ligii a doua.

Fotbalistii care fac pregatire la Izvorului Muresului sint Ivanciu, Petre - Constantinescu, Ionescu, Toader, Feraru, Patrascu, Iurisniti, Curteanu, Covaci, Balaur, Dumitiru, Gurguiatu, Craciun, Sararu, Bucataru, Dantes, S. Popa, Riscu, Nistoroiu, Caluda, Duta, Birsan ultimii fiind de la echipa de juniori, dar si Cotolan, trimis de FC Vaslui sa se pregateasca cu echipa focsaneana. Acesta a jucat mai multi ani la Gloria Buzau si va incerca sa ajute CSM-ul in tentativa de a evita retrogradarea. Mihali a decis sa renunte la serviciile lui Ungureanu si Florin Stanciu, care au plecat in cantonament cu FC Panciu, la Gura Humorului, dar si la cele ale lui Ciuteanu. Pina la finalul cantonamentului, CM Focsani nu va sustine nici o partida de verificare, singurul joc de pina acum fiind cel cu CSM Rm. Sarat, incheiat cu 0 - 0. Zilnic, Mihali va programa sedinte de pregatire, in unele chiar si cite trei pe zi. Mijlocasul galatean Basalic nu a urcat la munte, acesta urmind a-si lamuri situatia contractuala in zilele urmatoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.