Sport

Prefectul fotbalist, eliminat dupa 18 secunde

Dan Chiriac
21 ian 2008 839 vizualizări
Prefectul Dragos Mircea a debutat cu stingul la competitia de old-boys ce se desfasoara la Sala Polivalenta din Focsani. Reprezentantul Guvernului in teritoriu a fost eliminat in minutul 49 al partidei dintre Certimpex United si Vointa Deep Serv Odobesti, la doar 18 secunde dupa ce a intrat pe teren

La un duel corp la corp intre prefectul Dragos Mircea si fundasul Lacatus, acesta din urma a cazut si a acuzat o lovitura primita din partea adversarului. Arbitrul Stefan Boieru l-a eliminat pe prefect. La finalul intilnirii, Mircea a avut o discutie cu fundasul echipei adverse, cu care a dat mina, dar i-a atras atentia ca a trisat. \'\'Nu a fost decit o simulare, nu i-am facut nimic, a cazut doar si a creat un avantaj echipei sale", a spus Dragos Mircea. Incidentul s-a petrecut la scorul de 4 - 2, cind spiritele erau inca incinse, iar invingatoarea nu era cunoscuta. Ramasa cu un om in minus, formatia sponsorizata de firma socrului lui Dragos Mircea a pierdut finalmente cu 5 la 3. In ciuda eliminarii, prefectul va avea drept de joc la meciurile viitoare ale echipei sale. Alaturi de prefect, in echipa sa a evoluat si omul de afaceri Stefan Chelmus, in timp ce la formatia odobesteana au jucat primarul Daniel Nicolas, care, de altfel, a marcat un gol, dar si omul de afaceri Nicu Scinteianu, unul dintre patronii firmei Scorpion. Intr-o alta partida disputata in cadrul competitiei de old-boys, Steaua Pinola a invins cu 6 la 3 pe Taralex Soveja. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.