Sport

Lume multa la venirea nationalei

Dan Chiriac
21 ian 2008 828 vizualizări
Echipa de futsal CSM Focsani a jucat aseara in Sala Polivalenta o partida de pregatire cu nationala Romaniei de futsal, aflata in pregatiri la Buzau.

CSM Focsani - Romania 1 - 7 ( 0 - 2), intr-o partida amicala ce s-a desfasurat aseara

Echipa antrenata de Jab Antal s-a impus cu 7 - 1 la capatul unui meci urmarit de citeva sute de spectatori. Focsanenii au venit in numar mare la sala, fiind avizi dupa un meci de futsal, dupa atita timp de pauza competitionala. Nationala Romaniei se pregateste pentru grupa de calificare la Campionatul Mondial, care se va desfasura la sfirsitul lunii februarie, la Buzau. Adversarele echipei noastre vor fi Belarus, Belgia si Muntenegru. Pina atunci, tot la Buzau, nationala va sustine in aceasta saptamina un turneu de pregatire cu formatiile Italiei, Greciei si Turciei. Jocul de aseara a fost dominat de echipa nationala, lipsita de principalul ei jucator, Matei, plecat in Spania, unde a semnat cu lidera diviziei secunde. CSM Focsani a dat o replica buna, dar nu a putut emite pretentii foarte mari in fata celei de-a sasea echipe nationale din Europa. Marian Covaci a marcat golul de onoare, cu patru minute inainte de final, reusita aducind bucurie in tribunele Polivalentei. Din lotul nationalei au lipsit si jucatorii Gherman si Aioanei, ambii find raciti. (Dan CHIRIAC)


CASETA


CSM Focsani - Romania 1 - 7 (0 - 2)

Au marcat : Covaci 36, respectiv Sotirca 10, 39, Molofanean 15, Alpar 22, Radu 29, L. Szoke 31, Mihaly 38.

CSM Focsani : Ivanciu - Patrascu, Sararu, Ungureanu, Bucataru, M. Lazar, Covaci, Toader.

Romania : Kleion, Rizan - portari, Lupu, C. Szoke, Alpar, Molofanean, Bugala, Stoica, Alin Radu, L. Szoke, Mihaly, Sotirca


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.