Sport

Handbalistii nu au cu ce sa se incalte sau sa se imbrace

Dan Chiriac
8 ian 2008 628 vizualizări
Spune profesorul Lucian Tucan, referindu-se la problemele echipei de handbal CSM Foscani u handbalistii spun ca nu si-au primit banii in luna decembrie si ca s-au gindit sa nu reia pregatirile

Handbalistii de la CSM Focsani au reluat antrenamentele pentru partea a doua a campionatului, care va incepe pe 3 ianuarie, atunci cind este programata partida cu HC Vaslui. Focsanenii nu au cele mai bune conditii pentru a pregati meciurile din perioada urmatoare. "Nu am avut vacanta nici macar o saptamina, am terminat pregatirile pe 28 decembrie si le-am reluat pe 2 ianuarie. Nu vom efectua nici un stagiu de pregatire pentru simplul fapt ca nu avem bani, nimeni nu s-a interesat pina acum cu privire la problemele noastre. Ne antrenam la Polivalenta si la Liceul Sportiv. Sint nemultumit de faptul ca in Polivalenta nu avem decit trei pozitii, pe care tot eu le-am obtinut de la Directia pentru Sport, pentru ca directorul clubului, Marian Radulescu, nu s-a ocupat cu treburile pe care le avea de rezolvat. Sintem CSM Foscani nu HC Focsani, asa ca directorul clubului ar fi dator sa faca mai multe si pentru noi", spune profesorul Lucian Tucan. Acesta precizeaza ca formatia sa nu va disputa nici o partida de pregatire pina la reluarea campionatului si ca baietii sai chiar s-au gindit sa renunte la activitate. "Nu am luat legatura cu alte formatii pentru a juca partide amicale. Bine ca jucatorii vin la antrenamente, desi nemultumirile sint foarte mari. Chiar s-a pus problema sa nu reluam pregatirile tinind cont ca in decembrie nu am primit nici un ban. Jucatorii nu au cu ce sa se incalte, pentru ca bani nu sint. O pereche de incaltari costa 3,5 - 4 milioane de lei vechi si sportivii trebuie sa puna bani din buzunar. Tricourile sint vechi, din anii trecuti, iar de treninguri nici nu poate fi vorba. Sintem singura formatie din campionat care nu avem echipament de prezentare", spune Lucian Tucan. In aceste conditii, Tucan spune ca obiectivul formatiei in partea a doua a campionatului nu poate fi decit unul modest. "Vrem sa ne mentinem acolo unde sintem, in aceste conditii austere. Nu reusim sa atragem atentia si asupra handbalului si e pacat ca nu putem sustine asa cum trebuie un sport de echipa in conditiile in care avem aceasta Sala Polivalenta", mai adauga Lucian Tucan. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.