Sport

Liviu Pavel se pregateste cu FC Vaslui

Dan Popoiu
8 ian 2008 1878 vizualizări
Dupa un inceput cu acte de indisciplina, fotbalistul s-a dovedit a fi util echipei, marcind goluri importante pentru CSM Focsani

Liviu Pavel, fotbalistul formatiei CSM Focsani in turul campionatului Ligii a doua, se afla in pregatiri cu prim-divizioanara FC Vaslui, echipa de la care Pavel a fost imprumutat la Focsani. Liviu Pavel a inceput destul de prost perioada pe care a petrecut-o la CSM Focsani, cu acte de indisciplina, care au privat echipa de citeva puncte. Pavel a fost campion la cartonase primite, dar a dovedit ulterior ca stie si fotbal. In etapa a XII-a a marcat golul victoriei in partida cu Forex Brasov, dupa care a devenit o piesa de baza la mijlocul terenului. Titular meci de meci, Pavel s-a aratat a fi util echipei, marcind si alte goluri pentru focsaneni. Acesta a fost certat la finalul partidei cu CS Otopeni, scor 2 - 2, de catre finantatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu. Repriza a doua a acelei partidei a fost urmarita si de finantatorul vasluian Adrian Porumboiu. Acesta, in drum spre Bucuresti, unde echipa sa a pierdut partida cu Steaua (0-1), s-a oprit la Focsani pentru a-i vedea la lucru pe fotbalistii vasluieni imprumutati la Focsani. Dupa meci, Porumboiu l-a certat pe Pavel pentru atitudinea din teren, dar acum il doreste din nou in lotul echipei sale. Liviu Pavel s-a prezentat la reunirea lotului prim-divizionarei din Vaslui si va efectua pregatirea de iarna impreuna cu echipa pregatita de Dorinel Munteanu. "Ramine de vazut daca fotbalistul va fi pastrat in retur pentru a juca in prima liga, in caz contrar urmind a se intoarce pentru a evolua la CSM Focsani", a precizat Dan Dumitru, presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani. Tinind cont de faptul ca in lotul formatiei vasluiene sint multi fotbalisti pe postul lui Pavel, este posibil ca fotbalistul sa se intoarca pentru retur la Focsani. Decizia finala va fi luata insa de antrenorul Dorinel Munteanu, care va decide la finalul stagiilor de pregatire daca Liviu Pavel a dat randamentul scontat si daca acesta poate ajuta formatia vasluiana in tentativa de a juca in sezonul viitor in cupele europene. In lotul formatiei focsanene se mai afla un alt jucator de la FC Vaslui, fundasul Vasile Feraru. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.